• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel One Touch Snap dekodiranje

Brzo i jednostavno, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, nudimo vam uslugu dekodiranja telefona Alcatel One Touch Snap. Takođe smo u prilici da vam ponudimo i kompletan servis, kako hardvera, tako i softvera Alcatel telefona.

Pametni telefoni sa velikim ekranom i brzim procesorom ne moraju obavezno da budu skupi, a to nam upravo dokazuje Alcatel. Iz ove kompanije stiže nam još jedan Android telefon sa impresivnim karakteristikama, i povoljnom cenom. Radi se o modelu One Touch Snap, koji nudi ekran od 4,5 inča, koji izgleda odlično.

alcatel one touch snap dekodiranjeOvo je jedan od naprednijih modela u ponudi ove kompanije, a osim velikog ekrana, takođe nudi prilično impresivne performanse. Za to je zaslužan brz četvorojezgarni procesor, koji omogućava udoban rad na ovom modelu. Telefon koristi jednu od najnovijih verzija Android operativnog sistema, 4.2 Jelly Bean. Sve ovo dostupno je po ceni od oko 250 evra, što čini ovaj telefon veoma konkurentnim u odnosu na slične modele drugih marki, koji su znatno skuplji.

Osim u maloprodaji, One Touch Snap dostupan je i preko mobilnog operatera Mts, gde ga možete pronaći već od 1 dinar. Naravno, tačna cena zavisi od izabranog tarifnog profila. U bilo kom slučaju, radi se o telefonima koji su zaključani za tog operatera, tj. radi se o telefonima koji su kodirani. To praktično znači da vaš Alcatel One Touch Snap kupljen preko mreže nećete biti u mogućnosti da koristite sa SIM karticama bilo kog drugog operatera.

Alcatel One Touch Snap dekodiranje

Kontaktirajte nas Srećom, ovaj problem se može vrlo lako rešiti. Sve što vam je potrebno jeste dekodiranje telefona, koje možete pronaću u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ova usluga podrazumeva skidanje blokade postavljene od strane mobilne mreže, a rezultat je telefon koji se ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne verzije, a pritom je kranji trošak za vas mnogo manji.

Za više informacija i cenu za Alcatel One Touch Snap dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.