• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel OT 991 dekodiranje – Telenor Smart Pro dekodiranje

Alcatel OT 991 dekodiranje – Otključavanje Alcatel 0T 991 – Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši dekodiranje Alcatel OT 991 mobilnog telefona poznatog i pod nazivom Telenor Smart Pro ili Vip Droid XL. Otključavanje OT 991 obavlja se na licu mesta u našem servisu u Beogradu.

Jedan od popularnijih telefona srednje klase kompanije Alcatel jeste i One Touch 991, model koji nudi nešto naprednije karakteristike, pre svega u vidu velikog ekrana od 4 inča. Naravno, tu je i Android operativni sistem koji je postao standard za smart telefone ove kompanije. Ovaj uređaj takođe je dostupan i u ponudi mobilnog operatera Telenor i to pod imenom Telenor Smart Pro. Pozicioniran između Smart i Smart HD modela, ovaj telefon se neznatno razlikuje od maloprodajne verzije, najviše po oznakama operatera.

alcatel ot 991 dekodiranje

Alcatel OT-991 je takođe i veoma pristupačan telefon – za cenu od oko 130 evra, ovaj model nudi zaista mnogo. Iako je na njemu instalirana nešto starija verzija Androida, telefon je i više nego adekvatan za veliki deo korisnika. Alcatel OT 991 dekodiranje možete obaviti u našem servisu i tako dobiti otključan telefon. Povoljna cena ovog telefona još više dolazi do izražaja ako govorimo o kupovini preko operatera – tačnije kao Telenor Smart Pro. U ovoj mreži je dostupan već od 1 dinar, zavisno od izabrane tarife, što predstavlja ogromnu uštedu i najjeftiniji način kako doći do kvalitetnog smart telefona.

Ali, kako to biva, telefoni koji se prodaju preko mobilnih operatera prodaju se zaključani, tj. oni mogu da koriste samo SIM kartice koje pripadaju toj određenoj mreži, tako da se moraju otključati tj. potrebno je obaviti dekodiranje telefona. Međutim, ne morate da kupujete maloprodajnu verziju da biste imali mogućnost da imate otključan telefon. Telefon sa mreže jednostavno se može dekodirati.

Alcatel OT 991 dekodiranje

Ovu uslugu možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Dekodiranjem se otključava telefon i nestaju sve prepreke za njegovo slobodno korišćenje sa bilo kojom drugom mrežom. Pritom ste telefon platili mnogo manje nego da ste ga kupili u maloprodaji, a uređaj ima potpuno identične karakteristike. Dekodiranje Alcatel OT 991 ili Telenor Smart Pro se obavlja na licu mesta u samom servisu, a moguće je i daljinsko dekodiranje bez dolaska u servis (samo za određene modele sa određenim IMEI brojem, najjednostavnije je da dodjete u nas servis gde se dekodiranje obavlje brzo na licu mesta).

Za više informacija i cenu za Alcatel OT 991 dekodiranje (Telenor Smart Pro dekodiranje) pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.