• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

BlackBerry Bold 9900 dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo BlackBerry Bold 9900 dekodiranje. Svratite u naš servis, a ako niste u mogućnosti lično da dođete, možete vaš telefon poslati i kurirskom službom.

U ponudi BlackBerry-ja izdvaja se model Bold 9900 – ovaj telefon nudi napredne osobine za najzahtevnije korisnike, koji pritom žele i vrhunski kvalitet izrade. Što se tiče samog oblika telefona, tu nema mnogo iznenađenja, uključujući i dobro poznatu QWERTY tastaturu. Međutim, BlackBerry je ovaj telefon opremio i sa ekranom osetljivim na dodir, što povećava funkcionalnost ovog modela.

blackberry bold 9900 dekodiranjeSa novim ekranom stiže i odlična rezolucija, u rangu sa većinom modernih smart telefona. Unutra, možemo naći brz procesor od 1.2 GHz, koji pogoni Blackberry OS 7.0 operativni sistem. On nudi sve ono na šta su korisnici BlackBerry-ja navikli, i sve to spakovano u kvalitetno kućište koje odaje utisak telefona iz premijum klase. A premijum je i cena, koja se kreće od 300 evra pa naviše.

Telefon može da se kupi i kod sva tri domaća mobilna operatera, gde je ove brojka mnogo manja, u zavisnosti od izabranog tarifnog profila. Cena počinje već od 1 dinar, a takođe tu su i dodatni troškovi u vidu BlackBerry Internet servisa, koji je jedinstven za telefone ove marke. BlackBerry telefoni, pa tako i ovaj, koji se prodaju preko mobilnih operatera su zaključani, tj. nećete biti u mogućnosti da svoj uređaj koristite van mreže gde ste ga kupili.

BlackBerry Bold 9900 dekodiranje

Srećom, ovo ograničenje moguće je ukloniti jednostavnim dekodiranjem telefona. Dekodiranje BlackBerry telefona, kao i  BlackBerry Bold 9900 dekodiranje možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Brzo i jednostavno, otključavamo BlackBerry Bold 9900, nakon čega je uređaj u potpunosti funkcionalan za bilo koju mrežu.

Osim dekodiranja Blackberry telefona, nudimo i servis BlackBerry telefona, rešavamo sve softverske i hardverske probleme sa Blackberry telefonima.

Za više informacija i cenu za BlackBerry Bold 9900 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.