• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

BlackBerry Curve 9320 dekodiranje

Blackberry Curve 9320 dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Svratite u naš servis, a takođe možete nam vaš telefon poslati i kurirskom službom.

Telefoni kompanije BlackBerry oduvek su se izdvajali na tržištu, kako po svom izgledu i karakterističnoj QWERTY tastaturi, tako i po operativnom sistemu. Ovi telefoni predstavljaju odličan izbor za biznis korisnike kojima je važna sigurnost u radu koju pruža BlackBerry, pre svega u radu sa e-mail nalozima. Međutim, ovi telefoni su primamljivi i za sve ostale korisnike koji žele klasičnu tastaturu na smart telefonu. Jedan od takvih modela je i Curve 9320, koji pruža pravo BlackBerry iskustvo po povoljnijoj ceni.

blackberry curve 9320 dekodiranjeMaloprodajna cena ovog modela kreće se oko 200 evra, što ga čini jednim od pristupačnijih modela kompanije BlackBerry. Ovo je jedan odličan uređaj za početnike u svetu BlackBerry-ja, koji žele da se upoznaju sa svim mogućnostima koje nudi ovaj operativni sistem.

S druge strane, Curve 9320 može se pronaći i kod mobilnih operatera MTS i Vip, i to već od 1 dinar. Naravno, tačna cena zavisi od izabrane tarife.

BlackBerry Curve 9320 dekodiranje

Telefon kupljen na ovaj način ne može da se koristi van mreže na koju je registrovan. Drugim rečima, telefon je zaključan. Da biste vaš Blackberry Curve 9320 telefon sa mreže koristili sa bilo kojim drugim operaterom, potrebno vam je dekodiranje telefona.

U prilici smo da vam ponudimo BlackBerry 9320 dekodiranje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Brzo i jednostavno, otključavamo vaš telefon, koji zatim u potpunosti funkcioniše sa SIM karticama bilo kog drugog operatera. Otključan telefon se ni po čemu ne razlikuje od već otključane maloprodajne verzije, a pritom je mnogo jeftiniji pošto je kupljen kod mobilnog operatera.

Za više informacija i cenu za BlackBerry Curve 9320 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu. Osim Curve 9320, dekodiranje Blackberry telefona je moguće i za ostale modele.