• Tel: 011/405-8049
 • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Samsung E2600

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam dekodiranje Samsung E2600 mobilnog telefona. Stojimo vam na raspolaganju u našem servisu u Beogradu, a takođe vam nudimo i mogućnost da vaš telefon pošaljete i kurirskom službom.

Za ljubitelje slajder telefona, Samsung u svojom ponudi ima model E2600. Radi se o jednom klasičnom telefonu koji koristi fabrički operativni sistem. Ovaj model namenjen je svima onima koji žele nešto jednostavniji telefon, a koji se ipak odlikuje dobrim dizajnom.

dekodiranje samsung e2600Ovo je takođe i jedan od jeftinijih telefona iz Samsunga, i njegova cena se kreće u rangu od oko 50 evra. Takođe se može naći i u ponudi mobilnih operatera Vip i Telenor, gde je njegova cena u većini tarifnih profila samo 1 dinar. Doduše, takva niska cena povlači za sobom i jedan ozbiljan nedostatak – telefon kupljen preko mreže će biti zaključan.

Dekodiranje Samsung E2600

Ovo je uobičajena praksa mobilnih operatera, i primenjuje se za gotovo sve uređaje u njihovoj ponudi. Srećom, ovaj „problem“ može se vrlo lako rešiti. Da biste bili u mogućnosti da svoj Samsung E2600 koristite sa bilo kojom drugom mrežom, sve što vam treba jeste jednostavno dekodiranje telefona. Šta dekodiranje zapravo predstavlja jeste skidanje blokade postavljene od strane mobilnog operatera, koja onemogućava potpunu funkcionalnost telefona na svim mrežama.

Uslugu dekodiranje Samsung E2600 nudi vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Ova procedura poznata je još i kao „otključavanje“ telefona, a označava potpuno istu stvar. Dekodiran telefon se ni po čemu se ne razlikuje od skuplje maloprodajne verzije; štaviše, ima potpuno identične karakteristike. Osim dekodiranja telefona, bavimo se i kompletnim servisom hardvera i softvera telefona. Takođe smo u prilici da vam ponudimo i uslugu ubacivanja srpskog menija u telefon.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Samsung E2600 pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

 • oliver

  dekodiranje na samsung Gt-e 2600 ve molam za pomos za kod

  • drmobil

   morate nam doneti telefon u servis.

 • Sanin

  Pozdrav,
  Koja je cena za dekodiranje Samsung gt e2600?

  • drmobil

   Postovani, cena je pristupacna, ali za tacnu informaciju molim Vas kontaktirajte nas na email ili telefonom, izbegavamo da u komentarima ili na sajtu postavljamo cene, jer se one vremenom mogu promeniti a sajt nam je previse obiman da bismo ih mogli redovno azurirati.