• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Samsung Galaxy Ace Plus S7500

Dekodiranje Samsung Galaxy Ace Plus – servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu dekodiranja ili otključavanja Galaxy Ace Plus S7500 mobilnog telefona.

Veoma uspešan model Ace iz Samsungove Galaxy linije Android telefona dobio je prošle godine naslednika – Galaxy Ace Plus. Novi telefon odlikuju brži procesor i memorija, povećan ekran kao i novija verzija Android operativnog sistema. I ono što je najvažnije, telefon je zvanično podržan od strane Samsunga za najnoviju verziju Androida – Jelly Bean. S obzirom da je reč o uređaju srednje kategorije, ovo je odlična vest. Galaxy Ace Plus jedan je od popularnijih smart telefona kompanije Samsung, upravo zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta.

Dekodiranje Samsung Galaxy S Plus

Samsung Galaxy Ace Plus poseduje ekran veličine 3,65 inča i procesor od 1 Ghz. Uređaj spada u srednju kategoriju smart telefona, a i cena mu to potvrđuje. Trenutna maloprodajna cena ovog uređaja kreće se u rangu oko 200 evra, a takođe je dostupan i preko mobilnih operatera. I to kod sva tri, gde se može nabaviti već od 1 dinar zavisno od odabranog paketa. To je jedan od najboljih načina kako doći do kvalitetnog Android telefona za manji iznos novca, a kada uradite dekodiranje Samsung Galaxy Ace Plus dobićete telefon koji možete koristiti na bilo kojoj mreži.

Dekodiranje Samsung Galaxy Ace Plus

Ako ste se odlučili na kupovinu telefona preko nekog od mobilnih operatera, imajte na umu da će telefon doći zaključan, tj. moći ćete da ga koristite samo sa tom izabranom mrežom. Da bi mogli da koristite vaš uređaj sa bilo kojom drugom SIM karticom, potrebno vam jednostavno dekodiranje telefona.

Ova usluga vam je dostupna u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Šta ona zapravo obuhvata je skidanje zabrane korišćenja SIM kartica neke druge mreže, dakle „otključavanje“ telefona. Ubrzo zatim imaćete uređaj koji je oslobođen bilo kakvih ograničenja i koji može da koristi bilo koju drugu mobilnu mrežu. Praktično, telefon nakon dekodiranja ima potpuno iste karakterisike kao i višestruko skuplja maloprodajna verzija.

Za više informacija vezano za dekodiranje Samsung Galaxy Ace Plus i cenu Galaxy Ace Plus dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

Osim dekodiranja u našem servisu možete kupiti i silikonsku futrolu za Galaxy Ace plus, instalirati Igo navigaciju, kao i sve druge usluge ili popravke koje bi vam za ovaj telefon mogle zatrebati.