• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Samsung Galaxy S Advance i9070

Dekodiranje Samsung Galaxy S Advance i9070 možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Osim otključavanja, nudimo vam i kompletan servis hardvera i softvera Samsung telefona.

Samsung je prošle godine obogatio svoju Galaxy kolekciju smart telefona sa još jednim modelom, tačnije unapreneđenom verzijom jednog već postojećeg telefona. Radi se o Galaxy S Advance i9070, koji predstavlja naprednu verziju originalnog Galaxy S modela. Novi telefon ima slične dimenzije, sa 4-inčnim Super AMOLED ekranom, ali donosi brži Dual Core procesor, kao i veću RAM memoriju.

Dekodiranje Samsung Galaxy S Advance i9070Iako dolazi sa nešto starijom verzijom Android operativnog sistema, Galaxy S Advance je zvanično podržan od strane Samsunga, koji je omogućio korisnicima ovog telefona da dobiju zvaničan update na jednu od najnovijih verzija Androida, Jelly Bean. Ovo unapređenje značajno modernizuje telefon, i čini ga veoma konkurentnim, čak i u odnosu na najnovije smart telefone.

Što se maloprodajne cene tiče, Galaxy S Advance se može kupiti za oko 200 evra. Ako govorimo o kupovini preko mobilnih operatera, ta cena je mnogo povoljnije. Kod Telenora, ovaj model se može dobiti već od 1 dinar, zavisno od izabranog tarifnog profila. Međutim, u tom slučaju telefon će se moći koristiti samo sa tom mrežom. U prevodu, takav telefon je zaključan.

Dekodiranje Samsung Galaxy S Advance i9070

Da biste svoj Galaxy S Advance i9070 sa mreže mogli da koristite sa bilo kojim drugim mobilnim operaterom, sve što vam je potrebno jeste dekodiranje telefona. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam uslugu dekodiranje Samsung Galaxy S Advance i9070, nakon koje je vaš telefon u potpunosti funkcionalan za sve mreže. Dekodiranje je jednostavna procedura koja samo skida blokadu postavljenu od strane operatera. Ubrzo ćete imati telefon koji se ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne verzije, a pritom vas je manje koštao.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Samsung Galaxy S Advance i9070 pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.