• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje ZTE Grand X mobilnog telefona

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši dekodiranje – otključavanje ZTE Grand X LTE T82 mobilnog telefona.  ZTE Grand X je takođe poznat i pod imenom Mimosa X u nekim zemljama.

Ponuda pristupačnih Android telefona nikad nije bila veća – a sada joj se pridružuje još jedan sjajan i povoljan model: ZTE Grand X. Sa karakteristikama koje pariraju i višestruko skupljim telefonima, ovaj uređaj nudi odličan odnos uloženo-dobijeno. Veliki ekran dijagonale 4,3 inča, Dual Core procesor kao i  Android 4.0 operativni sistem Ice Cream Sandwich samo su neke od prednosti ovog telefona koji pretenduje na sam vrh svoje klase.

zte grand x dekodiranje otkljucavanje

ZTE je zapravo već neko vreme prisutan kako na svetskom, tako i na našem tržištu. Njihovi telefoni su uglavnom bili prodavani pod imenom operatera, i to obično kao najjeftiniji uređaji u ponudi. Međutim, u poslednje vreme kineska kompanije sve više samostalno nastupa na tržištu, hvatajući se u koštac sa mnogo etabliranijom konkurencijom. Sudeći po dosadašnjim modelima, nema sumnje da će ova borba biti uspešna. U ovom slučaju ne važi ona čuvena „koliko para, toliko muzike“ – i kupci su to prepoznali.

Maloprodajna cena uređaja ovog telefona kreće se u rangu oko 200 evra. Međutim, mnogo povoljnije rešenje je kupovina kod mobilnih operatera. Telefon je dostupan i preko mobilnih operatera Telenor i Vip, gde u zavisnosti od tarife, možete kupiti ovaj uređaj već od 1 dinar! Naravno, u tom slučaju ste ograničeni na mrežu u kojoj ste uzeli telefon. Ako poželite da koristite telefon u nekoj drugoj mreži, to nećete biti u mogućnosti da uradite. Tada vam je potrebno dekodiranje telefona.

Ova usluga vam je dostupna u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona. Otključavanjem telefona ne zavisite od određenog mobilnog operatera, tj. vaš telefon više nije „zaključan“ na tu mrežu. Dekodiranje je relativno jednostavna procedura i obavlja se na licu mesta ili najkasnije u roku od 24 časa. Na ovaj način imaćete potpunu kontrolu nad vašim uređajem, ako iz bilo kog razloga poželite da promenite mrežu.

Za više informacija i cenu dekodiranja pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.