• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

HTC Desire C dekodiranje

HTC Desire C dekodiranje – servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu dekodiranja HTC Desire C mobilnog telefona. U zavisnosnosti od toga sa koje mreže je telefon i od načina dekodiranja HTC Desire C dekodiranje se obavlja ili odmah na licu mesta ili u roku od jednog dana.

Nakon nekoliko uspešnih modela srednje i više kategorije, kompanija HTC odlučila se da proširi svoju ponudu kompaktnih Android telefona sa modelom Desire C. Ovaj uređaj odlikuju male dimenzije, dobar kvalitet izrade i nadasve povoljna cena koja ga čini jednim od popularnijih telefona među kupcima smart telefona. Maloprodajna cena ovog uređaja kreće se u rangu oko 200 evra, što je u proseku za ovu klasu telefona.

htc-desire-c-dekodiranjeHTC Desire C poseduje ekran dijagonale 3,5 inča koji je dovoljno veliki za ugodan rad, a u isto vreme i dovoljno kompaktan za sve vrste korisnika. Ovo je idealan telefon za sve one koji su novi u svetu Android operativnog sistema i žele nešto jednostavnije. Tu je i 4.0 Ice Cream Sandwich verzija Androida, jedna od najupečatljivijih karakteristika ovog telefona. Uz Beats Audio poboljšanje zvuka, Desire C postaje prava multimedijalna mašina, i može se porediti sa mnogo skupljim konkurentnim modelima.

Ovaj telefon se osim u maloprodaji može naći i kod mobilnih operatera VIP i Mts, gde je dostupan već od 1 dinar. Kupovina kod operatera sjajan je način kako doći do kvalitetnog telefona za mnogo manju sumu novca nego što bi platili u u prodavnici. Međutim, kod telefona koji dolaze od operatora postoji jedan problem – oni su „zaključani“, tj. ne mogu da se koriste sa karticama neke druge mreže.

HTC Desire C dekodiranje

Ako želite da svoj telefon koristite sa SIM karticom druge mreže, telefon ćete morati nekako otključati. Ovo se naziva još i dekodiranje telefona. Ova usluga vam je dostupna u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil gde jednostavno možete da otklonite blokadu na vašem telefonu, i da ga zatim koristite sa bilo kojom mrežom. Rezultat je telefon koji ima potpuno identične karakteristike kao i skuplja maloprodajna verzija, a pritom ste ga platili mnogo povoljnije.

Osim Desire C, vršimo i dekodiranje ostalih HTC telefona.

Za više informacija i cenu za HTC Desire C dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.