• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

HTC One X dekodiranje

HTC One X dekodiranje – servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši otključavanje ili dekodiranje HTC One X mobilnog telefona. U zavisnosti od toga na koju mrežu je zaključan, dekodiranje se najčešće obavlja ili na licu mesta ili u roku od jednog dana.

Predstavljen početkom prošle godine, HTC One X je bio prvi telefon tajvanske kompanije HTC opremljen vrhunskim 4-jezgarnim procesorom. U međuvremenu je izašla i osvežena One X+ verzija ovog smart telefona, ali prvobitni model i dalje predstavlja odlično rešenje za sve one koji žele da imaju telefon iz samog vrha ponude Android uređaja.

htc one x dekodiranjeKarakteristke ovog telefona su zaista impresivne – i to se vidi na prvi pogled. Kućište je napravljeno od kvalitetnih materijala koji odlično ležu u ruci, a veliki ekran dijagonale 4,7 inča zaštićen je otpornim Gorilla staklom. Sam ekran odlikuje visoka rezolucija od 1280×720 piksela, što predstavlja odličnu podlogu za sve vaše multimedijalne potrebe. Inače, displej je pobrao mnoge pohvale na račun kvaliteta reprodukcije boja i smatra se jednim od boljih, ne samo u klasi Android telefona, već i među svim smart telefonima.

Nažalost, kako to već biva, sa visokim kvalitetom dolazi i visoka cena. Maloprodajna cena HTC One X kreće se u ovom trenutku od 450 evra pa naviše, što je prilično velika suma za prosečnog srpskog kupca. Srećom, ovaj telefon se moži naći kod sva tri mobilna operatera, a kod nekih od njih je dostupan već od 1 dinar, zavisno od odabrane tarife. To je odličan način da se za višestruko manji iznos dođe do odličnog uređaja. Međutim, odabirom operatera, kupujete zaključan telefon koji nećete moći da koristite sa bilo kojim drugom mrežom. U tom slučaju, potrebno vam je dekodiranje .

HTC One X dekodiranje

Ova usluga vam je dostupna u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, gde brzo i jednostavno možete da uradite otključavanje vašeg HTC One X, i ubrzo zatim dobijete telefon koji možete koristiti na bilo kojoj mobilnoj mreži. Dekodiranjem dobijate pun pristup vašem uređaju i niste ograničeni od strane određenog operatera.

Za više informacija i cenu za HTC One X dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.