• Tel: 011/405-8049
 • Mob: 062/161-7002

Otkljucavanje iPhone 3gs / 3g – dekodiranje iphone 3gs/3g

Otkljucavanje iphone 3GS/3G – Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu otključavanja / dekodiranja iPhone 3G i 3GS mobilnih telefona. Otključavanje iPhone 3G/3GS uređaja obavlja se softverski, a u mogućnosti smo i da ponudimo i uslugu fabričkog otključavanja.

Iako je iPhone 5 već uveliko u prodaji, Apple nije zanemario starije modele. Čak štaviše, iPhone 3GS je i dalje zvanično podržan kroz najnoviji operativni sistem, iOS 6.  A kako to tradicionalno biva, sa izlaskom novog modela, stari su značajno pojeftinili, pa tako za manji iznos možete doći do telefona odličnih karakteristika, i što je najvažnije, koji je i dalje aktuelan.

iPhone 3G ne podržava iOS 6, ali je i dalje reč o dobrom telefonu koji po ceni na tržištu parira mnogo novijim modelima drugih proizvođača.Otkljucavanje iphone 3gs

3GS je sjajan izbor za ljubitelje Apple-a koji ne žele da potroše mnogo novca na najnoviji model, a ipak žele pravo iOS iskustvo. Međutim, u Srbiji se ovaj telefon ne nudi kod domaćih operatera, što znači da ako želite da kupite iPhone, morate da budete spremni na visoke troškove jabuke, tj. ne možete ga dobiti na ugovor za dinar i slično već ga morate kupiti po tržišnoj ceni, a potom otklučati, tj. dekodirati.

S druge strane, mnogo povoljnije rešenje je kupiti telefon koji je bio u ponudi nekog stranog operatera. Tu postoji jedna začkoljica: takvi telefoni su zaključani, tj. rade samo sa tom određenom mrežom.

Otkljucavanje iPhone 3GS ili 3G

Kako otključati iPhone 3G/3GS – u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil pružamo uslugu dekodiranje telefona po pristupačnim cenama i često na licu mesta, ali kod iPhone telefona je potrebno malo duže vremena, pa otključavanje bude ili u toku dana ili sutra za 3G-3GS modele. Nakon toga moći  ćete da koristite vaš iPhone na bilo kojoj mreži u Srbiji. Nije bitno koju verziju iOS operativnog sistema imate 4.2.1 ili 5.0 ili bilo koju drugu, vaš iPhone 3G biće otključan za korišćenje na svim mrežama.

Time ste se oslobodili jedne prepreke ka korišćenju vašeg jabučastog uređaja :) S druge strane, postoji i softversko ograničenje samog Apple-a, gde ste limitirani u dodavanju sadržaja na uređaj preko kompanijinog App Store servisa. Da bi zaobišli ovo ograničenje potreban vam je tzv. „Jailbreak“. Možda ste već čuli za ovu proceduru, a zapravo se radi o skidanju bilo kakvih softverskih zabrani za dodavanje aplikacija i mnogo drugih stvari koje ograničavaju pristup telefonu od strane korisnika.

U stvari, Jailbreak je neophodna operacija da bi se vaš iPhone uopšte mogao otključati, tako da se prilikom dekodiranja iPhona 3 obavlja i jailbrejkovanje.

kontakt

I za kraj, ako do sada već niste instalirali najnoviju verziju iOS operativnog sistema, i ta usluga vam je dostupna u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona. iOS 6 nudi mnogo novina u odnosu na prethodnu verziju i u potpunosti je kompatibilan sa 3GS modelom.

Za više informacija oko otključavanja/dekodiranja iPhone 3G ili 3GS uređaja pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

 • dejan

  zdravo, da li mozda znate za problem da kada je iphone jailbrakovan ali nece da pronadje mrezu, sve lepo radi ali mrezu nece da nadje, pise no service. u pitanju je iphone 3gs. hvala unapred

  • drmobil

   jailbrakovanje nije isto sto i otkljucavanje ;)

 • marko

  dali je moguce intalirati ios 4.3.3 ili 5.0.1 na iphone 3g…ili je zadnja verzija 4.2.1 a za ipod touch 3g je trnutno ios 4.3.3 da bude zamenjen na 5.1.1.

  • drmobil

   za iphone 3G zadnja verzija je 4.2.1 a za ipod touch 3g ako je 3. generacija moze da se updejtuje, ako je model A1318 pise pozadi dole…

 • iphone

  kupio sam polovan 3gs, ne mogu da otvorim safari, pocne da ga otvara i posle sekundu, dve vrati se na pocetni ekran… takodje prilikom razgovora, ja odlicno cujem osobu sa kojom pricam, ali ne ona mene… u cemu je problem… hvala unapred

  • drmobil

   Verovatno treba reinstalirati softver, a ocigledno da i mikrofon ne radi, za cenu na email ili pozovite.

 • mare

  postovanje da li mozete da mi odgovorite na pitanje sta je potrebno da se uradi jailbrake ili otkljucavanje i koliko to otprilike kosta.slucajno sam izbrisao cydiu sa uredaja i izgubio gsm ,ne moze da nadje mrezu.sta je u pitanju,da li treba ponnovo da se jailbrake ili otkljuca?hvala

  • Doktor Mobil

   Da, treba ponovo da se uradi jailbrake i otkljuca, dodjite do naseg servisa, resicemo.

 • milos

  updateovao sam iphone 3gs na IOS 6 verziju i sad mi je zakljucao SIM i koju god da ubacim pise mi: „SIM not valid“ , da li znate u cemu je problem i kako mogu to da namestim i koja je cena ?

  • Znamo šta je problem, morate doneti telefon u servis.

 • jelena

  zdravo. da li vrsite otkljucavanje 3gs-a ,t mobile i koliko bi to kostalo ? pozdrav. jelena

  • Radimo otkljucavanje iphone 3gs, kontaktirajte nas.

 • stole

  imam iphone 3g 16gb,kako mogu skinuti aplikacije sa App Store