• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Lenovo P780 – zamena ekrana i touchscreen-a

Dobrodošli na internet sajt servisa mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, ali po potrebi možete nam i poslati Vaš telefon nekom od kurirskih službi.

Lenovo P780 - zamena ekrana i touchscreen-aLenovo P780 – „profesionalni pametni telefon od 5 inča“ kako ga reklamiraju na Lenovo sajtu je telefon novije generacije, sa četvorojezgarnim procesorom. Ali to nije ono što je najvažnije.

Lenovo P780 se može pohvatiti velikom dužinom trajanja baterije, i po tome sigurno spada u vrh današnjih Android telefona sa velikim ekranima.

Ako tu dodamo i podršku za dve SIM kartice, solidnu kameru od 8 megapiksela, jasno je zašto je Lenovo P780 popularan telefon.

Želimo Vam da Vaš Lenovo P780 radi dugo i lepo, ali budimo realni, ništa nije napravljeno da traje večno, stvari se lome ili kvare. Kad je reč o mobilnih telefonima, Doktor Mobil servis je tu da Vam pomogne kad Vam je najpotrebnije.

Zamena ekrana i tač skrina za Lenovo P780

Ako dođete u situaciju da se ekran na Vašem P780 polomi, naš servis Vam stoji na raspolaganju. Bilo da je slomljen samo tač skrin, bilo da mora kompletan ekran da se zameni – mi možemo i hoćemo.

Važno je da napravimo razliku i razgraničimo situacije u kojima je potrebno zameniti kompletan ekran, što je uvek skuplja varijanta, od situacije u kojoj može da se zameni samo tač skrin.

Ako je na Vašem Lenovo P780 samo napuklo prednje staklo, a Vaš telefon je potpuno ispravan i funkcionalan, možete ga nesmetano koristiti (ako zanemarimo staklo), onda je moguće zameniti samo tač skrin.

Ako Vam tač skrin ne reaguje na dodir, možda je negde i napukao (mada nije uvek), a LCD prikazuje sliku u svim delovima ekrana, i u toj situaciji možemo da zamenimo samo tač skrin.

Međutim, ako je staklo oštećeno, ili tač skrin ne reaguje na dodir, a pritom je i LCD displej vidno oštećen, ne prikazuje sliku, ili prikazuje sliku samo u delu ekrana, onda nema druge nego da se zameni ceo ekran u kompletu.

U svakoj situaciji, Doktor Mobil je tu za Vas. Vršimo zamenu ekrana ili tač skrina na Lenovo P780, kao i na ostalim Lenovo telefonima.

Cena zamene ekrana i tačskrina na Lenovo P780

Što se tiče cene popravke, trudimo se da nađemo najbolju moguću cenu za Vas u datom trenutku. Preciznu informaciju možete dobiti ako nas kontaktirate na naše telefone, posetite lično u servisu ili pošaljete upit preko sledeće kontakt forme:

Upit o ceni zamene ekrana i touchscreen-a na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored zamene ekrana i tačskrina, Doktor Mobil za Vas može rešiti i druge hardverske ili softverske probleme u servisu Lenovo mobilnih telefona, a kod nas možete dobiti i uslugu dekodiranja Lenovo telefona.