• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG L Fino dekodiranje

Doktor Mobil servis mobilnih telefona, kvalitetno i pouzdano nudi Vam dekodiranje LG L Fino mobilnog telefona. Kada se uradi otključavanje LG L Fino mobilnog telefona, telefon ćete moći da koristite na svim mobilnim mrežama. Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da u najkaraćem roku osposobimo Vaš mobilni telefon tako da može da radi na mrežama svih mobilnih operatora.

lg l finoLG L Fino možete kupiti kod MTS mobilnog operatora po ceni od 1 dinar uz tarifni paket. Telefon koristi Android operativni sistem 4.4. Dimenzija je 127,5 mm x 67,9 mm x 11,9 mm. Veličina ekrana je 4.5 inča, dok je rezolucija 480 x 800 piksela.

Procesor je quad – core i radi na 1.2 GHz. Kamera je rezolucije 8 MP. Što se tiče memorije telefon ima 1 GB RAM / 4 GB ROM, dok je 1.4 GB dostupno korisniku. Telefon podržava microSD do 32 GB.

LG L Fino dekodiranje

Ako kupite LG L Fino mobilni telefon kod MTS mobilnog operatora, on će biti zaključan za druge mreže, tj. na njemu nisu podržane mreže drugih mobilnih operatora. Da biste imali tu  mogućnost da ga koristite na bilo kojoj mobilnoj mreži potrebno je da uradite dekodiranje LG L Fino mobilnog telefona.

Otključavanje LG L Fino mobilnog telefona je operacija koja skida blokadu koju je u ovom slučaju postavio MTS mobilni operator, tako da će nakon dekodiranja telefon biti otključan za sve mobilne mreže.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona brzo i pouzdano na licu mesta vrši otključavanje LG L Fino mobilnog telefona. Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku osposobimo Vaš LG L Fino mobilni telefon za sve mobilne mreže.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG L Fino mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG L Fino telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG L Fino telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG L Fino telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije