• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG L70 dekodiranje

Potrebno Vam je da Vaš LG L70 mobilni telefon radi na svim mrežama. Na pravom ste mestu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil brzo i pouzdano, na licu mesta vršimo dekodiranje LG L70 mobilnog telefona. Nakon dekodiranja, mobilni telefon ostaje isti što se tiče funkcija, ali sada ima mogućnost da ga koristite na različitim mobilnim mrežama. Dođite kod nas i uverite se i sami u naš kvalitet usluge.

lg l70LG L70 možete kupiti kod Vip mobilnog operatera uz Smart 300 tarifu. Telefon koristi Android operativni sistem verziju 4.4.2. Dimenzija je 127.2 x 66.8 x 9.5 mm, dok mu je težina 133 gr. Procesor je sa dva jezgra i radi na 1.2 GHz. Ekran je veličine 4.5 inča, dok mu je rezolucija 400 x 800 piksela. Zadnja kamera je rezolucije 5 MP. Telefon ima 1 GB RAM memorije, dok mu je interna memorija 4 GB. Eksterna memorija je do 32 GB. Ukoliko niste mnogo zahtevani korisnik u pogledu korišćenja raznih aplikacija, ovo je pravi telefon za Vas.

LG L70 dekodiranje

Kada kupite Vaš LG L70 mobilni telefon kod Vip mobilnog operatora, on neće raditi i na drugim mobilnim mrežama. Potrebno je da uradite otključavanje LG L70 mobilnog telefona i tek onda dobijate mogućnost da Vam telefon radi na svim mobilnim mrežama.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju. Na licu mesta vršimo otključavanje LG L70 mobilnog telefona. Vaše je samo da dođete kod nas, ostalo je naša briga. Potrudićemo se da Vam u najkraćem mogućem roku osposobimo telefon tako da radi na mrežama svih mobilnih operatora.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG L70 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG L70 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG L70 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG L70 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije