• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG Optimus L3 dekodiranje

LG Optimus L3 dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ako niste u mogućnosti lično da svratite do našeg servisa, možete nam vaš telefon poslati i kurirskom službom.

Za početnike u svetu Androida, kompanija LG pripremila je model Optimus L3. Ovaj telefon deo je uspešne L serije južnokorejskog brenda, i nudi nešto skromnije karakteristike namenjene svima onima koji žele da se upoznaju sa Android operativnim sistemom, i žele nešto jednostavnije. L3 ima kompaktne dimenzije, sa elegantnim kućištem koje s prednje strane ističe ekran osetljiv na dodir.

LG Optimus L3 ima GPS podršku, što znači da se može instalirati navigacija za android poput Igo My way.

lg optimus l3 dekodiranjeIako naizgled deluje jednostavno, ovo je ipak jedan smart telefon, koji nudi dosta naprednih mogućnosti kakve se očekuju od takvog telefona. Maloprodajna cena Optimusa L3 kreće se u ovom trenutku oko 100 evra, što je prilično povoljno i u rangu sa sličnim uređajima konkurentskih kompanija. Ako govorimo o kupovini preko mobilnih operatera, tu je situacija još bolja.

U našoj zemlji, LG Optimus L3 dostupan je i preko mobilnog operatera Vip. U dosta tarifa, ovaj model moguće je kupiti već od 1 dinar. Ako se odlučite na ovakvu kupovinu, svakako ćete dosta uštedeti, ali takav uređaj je zaključan. Šta ovo zapravo podrazumeva je da nećete biti u mogućnosti da telefon koristite sa bilo kojom drugom mrežom. Kako biste rešili ovaj problem, potrebno vam je dekodiranje telefona.

LG Optimus L3 dekodiranje

Dekodiranje, ili otključavanje, je procedura koja skida blokadu postavljenu od strane operatera, koja limitira funkcije telefona za druge mreže. U prilici smo da vam ponudimo LG Optimus L3 dekodiranje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, gde brzo i jednostavno vršimo ovu uslugu koja u potpunosti izjednačava mogućnosti vašeg telefona sa mreže, sa već otključanom maloprodajnom verzijom koja je pritom mnogo skuplja.

Za više informacija i cenu za LG Optimus L3 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG Optimus L3 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG Optimus L3 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG Optimus L3 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije