• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG Optimus L5 dekodiranje

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam pruža uslugu koja se odnosi na LG Optimus L5 dekodiranje mobilnog telefona. Dekodiranjem Vašeg LG Optimus L5  mobilnog telefona dobijate mogućnost da Vaš telefon bude otključan za sve mreže, tj. na Vašem telefonu možete koristiti kartice različitih mobilnih operatora.

lg l5LG Optimus L5 mobilni telefon možete kupiti kod Vip mobilnog operatora za 1. dinar uz Smart 700 tarifni paket sam mesečnom pretplatom od 1 590 dinara. Za uzvrat dobićete pouzdan i kvalitetan telefon. Dimenzija je 117.5 x 62.2 x 9.2 mm , dok mu je težina 103 g.  Ekran je rezolucija 480 x 800 piksela. Kamera je 5 mega piksela, što je sasvim dovoljno za lepe i kvalitetne fotografije.  Što se tiče same memorije, telefon poseduje 1.4 Gb RAM – a, dok se može dodati eksterna memorija do 32 GB. Sasvim dovoljno za sve Vaše potrebe i želje.

LG Optimus L5 dekodiranje

Kao što smo već napomenuli ranije u tekstu kada kupite LG Optimus L5 mobilni telefon kod Vip mobilnog operatora, nemate mogućnost da koristite na njemu mreže drugih mobilnih operatora. Da biste dobili tu mogućnost potrebno je da Vaš mobilni telefon otključate i tako ga osposobite da bude funkcionalan za bilo koju mobilnu mrežu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil na licu mesta na brz i pouzdan način vršimo dekodiranje LG Optimus L5 mobilnog telefona.

Nakon otključavanja Vašeg mobilnog telefona on će po funkcionalnosti ostati isti, samo će dobiti novu mogućnost da ga sada možete koristiti i na drugim mobilnom mrežama. Dođite u naš servis, a mi ćemo se potrudite da Vam osposobimo mobilni telefon za druge mreže na najbrži mogući način.

Za više informacija i cenu za LG Optimus L5 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG Optimus L5 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG Optimus L5 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG Optimus L5 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije