• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG Optimus Vu P895 dekodiranje

LG Optimus Vu P895 dekodiranje možete obaviti u Doktor Mobil servisu. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji vam na raspolaganju za sve probleme i eventualne nedoumice koje imate u vezi sa vašim telefonom. Radimo kompletan hardverski i softverski servis telefona, otključavanje, kao i ubacivanje srpskog menija.

lg optimus vu p895 dekodiranjeVeliki ekrani polako osvajaju Android svet – sve više se susrećemo sa telefonima koji imaju ekrane dijagonale od 5 inča pa naviše, što spada u tzv. kategoriju „fableta“, uređaj koji se svojom veličinom pozicionira između telefona i tableta. Jedan od takvih modela je i LG Optimus Vu P895: ovaj telefon nudi veliki ekran od 5 inča, sa prilično neuobičajenim odnosom stranica 4:3, bar što se ove kategorije uređaja tiče.

Kada su u pitanju tehničke karakteristike ovog modela, radi se o jednom od naprednijih telefona iz ponude kompanije LG. Tu je brz četvorojezgarni procesor i 1 GB rama koji omogućuju brz i udoban rad na ovom telefonu. Još jedna zanimljiva stvar je da uz ovaj model dolazi i specijalna olovka koja olakšava snalaženje na ekranu, i koja nudi neke dodatne pogodnosti u korišćenju Androida.

Sa cenom od oko 300 evra, LG Optimus Vu P895 ne spada u najjeftinije telefone, ali za tu cenu nudi sasvim pristojne performanse. Dostupan je i preko mobilne mreže Mts, gde je njegova cena u pojedinim tarifnim profilima samo 1 dinar. Međutim, u tom slučaju radi se o zaključanom telefonu, koji radi samo na toj mreži.

LG Optimus Vu P895 dekodiranje

Da biste svoj LG Optimus Vu P895 osposobili da radi sa SIM karticama svih operatera, potrebno vam je dekodiranje telefona. LG Optimus Vu P895 dekodiranje dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, a ako niste u mogućnosti lično da svratite do našeg servisa, možete nam vaš telefon poslati i kurirskom službom, i mi ćemo u najkraćem roku rešiti bilo kakav vaš problem.

Dekodiranje LG Optimus Vu moguće je i preko fabričkih kodova bez dolaska u naš servis.

Za više informacija i cenu za LG Optimus Vu P895 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG Optimus Vu P895 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG Optimus Vu P895 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG Optimus Vu P895 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije