• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG T385 dekodiranje

LG T385 dekodiranje – servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši dekodiranje LG T385 mobilnog telefona. Dekodiranje se obavlja na licu mesta u našem servisu, a moguće je i dekodiranje bez dolaska u servis.

Za sve one koji žele moderan i pristupačan telefon sa ekranom osetljivim na dodir, kompanija LG pripremila je model T385 (možete pročitati detaljnu specifikaciju na ovom linku).Ovaj uređaj odlikuju male dimenzije, sa dijagonalom ekrana od 3,2 inča. Ovo je idealan telefon za početnike u svetu touchscreen telefona, a sam uređaj ima dobar kvalitet izrade za ovu klasu telefona, što je svakako pohvalno. Na prvi pogled telefon deluje kao jedan od Android telefona, međutim LG ga je opremio sa sopstvenim standardnim operativnim sistemom.

LG T385 dekodiranjeKarakteristike LG T385 prilično su jednostavne i uobičajne za niži segment mobilnih telefona. Tu je fabrički operativni sistem koji je sasvim dovoljan za svakodnevne aktivnosti. Telefon je dostupan u više boja, ciljajući na mlađi segment tržišta.

Jedna od njegovih glavnih odlika svakako je i cena, koja je u rangu sa ostalim telefonima ove klase. Ali ono što je još bolje je što se telefon može kupiti i preko mobilnog operatera VIP – i to za 1 dinar u svim tarifama! Telefon je praktično besplatan bez obzira koji paket koristili.

Međutim, tada je uređaj zaključan na tu mrežu, tj. ne može da se koristi sa bilo kojom drugom SIM karticom koja ne pripada toj mreži. Ovo je česta praksa kod većine mobilnih operatera. Da biste bili u mogućnosti da koristite telefon sa bilo kojom drugom mrežom, potrebno vam je jednostavno dekodiranje telefona.

LG T385 dekodiranje

Dekodiranje se može obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Ubrzo nakon oključavanja imaćete uređaj koji se može koristiti sa bilo kojom mrežem, tj. on je praktično „otključan“. S obzirom da košta samo 1 dinar u paketu, dekodiranje ovog telefona predstavlja ogromnu uštedu u odnosu na punu maloprodajnu cenu. Dekodiranjem dobijate telefon koji se ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne, otključane verzije.

Za više informacija i cenu za LG T385 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.