• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Nokia C5-00 dekodiranje

Za dekodiranje Nokia C5-00 mobilnog telefona stoji vam na raspolaganju servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Nokia C5-00 dekodiranje traje najčeće jedan dan. Osim dekodiranja, radimo i servis Nokia telefona, u prilici smo da vam ponudimo rešenja za bilo kakve probleme na softveru i hardveru telefona.

Model C5-00 iz kompanije Nokia namenjen je svima onima koji su navikli na telefone iz Nokije sa klasičnom numeričkom tastaturom, a pritom žele naprednije osobine. C5-00 je upravo takav model, s obzirom da koristi Symbian operativni sistem. Jedna od zanimljivih stvari ovde jeste integrisani GPS, što je donekle i očekivano za ovu klasu telefona.

nokia c5-00 dekodiranjeU maloprodaji, cena ovog telefona kreće se oko 150 evra. S druge strane, ova brojka može biti i mnogo niža ako govorimo o kupovini preko mobilnog operatera. Nokia C5-00 dostupan je preko Vip mreže, gde ga možete kupiti već od 1 dinar. Zavisno od odabrane tarife, ostvaruje se značajna ušteda, ali takav telefon moguće je koristiti samo sa tom određenom mrežom. Uređaj je praktično zaključan.

Nokia C5-00 dekodiranje

Kako biste svoj telefon sa mreže mogli koristiti sa bilo kojim drugim operaterom, potrebno vam je otključavanje telefona, tj. njegovo dekodiranje. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam ovu uslugu, koja jednostavno vraća zaključanom telefonu punu funkcionalnost za sve mreže. Radimo dekodiranje Nokia telefona svih modela bez obzira iz koje zelje ili sa koje mreže telefon dolazi.

Stojimo vam na raspolaganju u našem servisu u Beogradu, a ako niste u mogućnosti lično da dođete do nas, možete nam vaš telefon poslati i kurirskom službom.

Nokia C5-00 dekodiranje je najjednostavniji način kako da vaš telefon ima potpuno identične karakteristike kao i mnogo skuplja maloprodajna verzija. Dekodiran telefon se ni po čemu ne razlikuje od njega, a pritom vas je mnogo manje koštao. Osim otključavanja telefona, u našem servisu možete pronaći  i dodatnu opremu za vaš telefon.

Za više informacija i cenu za Nokia C5-00 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.