• Tel: 011/405-8049
 • Mob: 062/161-7002

Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona 

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši otkup polovnih i novih mobilnih telefona.

Otkup obavljamo u servisu na licu mesta, nemojte nas zvati sa pitanjima „koliko biste dali“, ne dajemo takve informacije telefonom, pročitajte ceo tekst ispod, ako vam to što piše odgovara, ponesite telefon i dođite do nas.

 • Otkupljujemo nove mobilne telefone, nekorišćene ili malo korišćene, sa garancijom (telefone dobijene uz ugovor kod nekog od domaćih operatera).
 • Otkupljujemo polovne, dobro očuvane telefone, uz telefon je obavezan miminum originalni punjač, idealno i kutija.
 • Otkupljujemo i polovne, novije telefone kojima je puklo staklo, tač skrin ili ekran, ali koji su ispravni.

Cena otkupa polovnih mobilnih telefona

Plaćamo oko 60-70% realne tržišne vrednosti telefona u oglasima (ne u prodavnici). Otkupna cena zavisi od modela do modela, neki se lakše i brže prodaju, neki ne. Za realnu cenu vašeg polovnog telefona na tržištu polovnih telefona pogledajte berzu malih oglasa za polovne telefone, preporučujemo http://mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi pogledajte male oglase i vidite koliko vaš telefon otprilike košta u oglasima, ne nov u prodavnici, jer vi niste prodavnica, nego prodajete svoj lični mobilni telefon, računaju se samo oglasi a ne cena u prodavnici. Pogledajte više oglasa i nađite neku srednju cenu. Ako telefon košta u oglasima oko 100 evra, mi plaćamo od 60 do 70 evra, sve zavisi od modela do modela, tačnu ponudu dobićete na licu mesta kada dođete u naš servis.

VAŽNO: na osnovu gore navedenog, jasno je da mi ne kupujemo telefone za sebe, već za preprodaju, i cilj nam je da zaradimo u toj transakciji. Realno, kontaktirajte nas samo ako želite da brzo prodate telefon, po nižoj ceni od one koja je u oglasima, jer vam treba novac, i nećete ili nemate vremena da se petljate sa davanjem oglasa i nalaženjem sa potencijalnim zainteresovanim kupcima. Ako vam je cena koju nudimo mala, a napisali smo koliko nudimo, onda sami prodajte vaš telefon kako znate i umete.

Znači, nemojte gledati koliko košta nov telefon u prodavnici, to zaboravite, već pogledajte kako se kreću cene istog modela u oglasima. U velikom broju slučajeva, nov, nekorišćen telefon koji u prodavnici košta 200 evra, u oglasima se može naći već za 120, 130 evra ili manje, sa punom garancijom, kutijom, računom. Veliki broj ljudi dobija mobilni telefon uz tarifni paket kod nekog mobilnog operatera, a zatim ga prodaje. Takvi modeli telefona su skoro uvek dosta jeftiniji nego u prodavnicama mobilnih telefona.

VAŽNO: ne kupujemo stare mobilne telefone. Ako prodajte polovan mobilni telefon isključivo nas zanimaju dobro očuvani telefoni, ne stariji od 2-3 godine. Budite realni sa cenom, ne možete očekivati da dve godine star telefon vredi puno, bez obzira što se možda novi model istog telefona u prodavnicama prodaje za sto evra ili više.

Vršimo i otkup neispravnih mobilnih telefona, ali samo relativno novijih modela telefona, to znači ne starijih od 2 do 3 godine, tako da ako imate neispravan mobilni telefon za koji vam se ne isplati popravka ili jednostavno ne želite da ga popravljate, možete nas kontaktirati.

Otkup mobilnih telefonaOtkup mobilnih telefona se odnosi i na neispravne telefone, uz važnu napomenu da ne otkupljujemo sve mobilne telefone, nego samo one za koje trenutno imamo potrebu za delovima ili procenimo da nam mogu zatrebati.

Cena za otkup mobilnih telefona bilo novih, polovnih ili neispravnih zavisi od modela, starosti (ne otkupljujemo antikvitete), očuvanosti i trenutne potražnje na tržištu.

Važna napomena: za sve nove mobilne telefone, obavezno je da uz telefon imate račun ili drugi dokument kojim se dokazuje poreklo, kutiju i prateću opremu koja je dobijena uz telefon (punjač, usb kabl i slično). Takođe je potrebno poneti ličnu kartu ili pasoš.

Za više informacija posetite naš servis mobilnih telefona. Znači, POSETITE naš servis, nemojte zvati telefonom, jer sve što imamo da kažemo na ovu temu napisali smo u ovom tekstu, sva pitanja i odgovori su tu, pročitajte, ako vam odgovara posetite nas.

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za eventualna pitanja u vezi cene otkupa mobilnih telefona koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

 • Kejtu

  Sony xperia E , kupljena u avgustu mesecu, preko TELENORA. DA LI VAS INTERESUJE?
  POZDRAV.

 • Kris

  Samsung ace duos s6802 dobro ocuvan, nije ogreban, pod garancijom do marta 2014., za 10000din?

 • Srdjan

  Xperia z neispravan display bez ogrebotina

 • Zeljko

  Samsung galaxy i7500 dobro ocuvan jedino treba da se zameni zadnja maska, tj. poklopac baterije jer su pukle 3 zakacke. Da li vas interesuje?

  • Doktor Mobil

   Nismo zainteresovani.

 • Nenad

  prodajame samnsung s3 star 6 meseci….malo izgrebana maska bocna..

 • Misa

  Prodajem nokia x6-8gb star 1godinu za 50e. Jel vas zanima??? telefon ne zabada malo mi maska ostecena al ko nov mi. Ne koristim ga pa reko bolje da ga prodam… 0601686161…

 • Maja

  samsung galaxy s5360,star dve godine,nova baterija.da li vas zanima,i za koliko bi otkupili.

 • jelena

  Prodajem nokiu e71,3 godine star. Interesuje me koja je realna otkupna cena?

 • Vesna

  Dali imate samsung galaksi s4 polovnu,
  kolika je cena ?

 • Jovana

  Postovani, prodajem samsung galaxy s4mini,plave boje u odlicnom stanju,star 6 meseci,kupljen u telenoru, sva prateca oprema,papiri,racun, s’tim sto garancija vise ne vazi,jer je telefon dekodiran. Da li vas zanima,i za koliko bi otkupili? Pozdrav.

 • Maraja

  Postovani,prodajem Sony Xperia J ST26i, da li Vas interesuje,star godinu dana? Pozdrav!

 • Doktor Mobil

  Preskupo.

 • Doktor Mobil

  Hvala, ali trenutno nismo zainteresovani za otkup.

 • Doktor Mobil

  Poštovani,
  nažalost nema trenutno delova za Vaš model telefona