• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Galaxy Chat B5330 dekodiranje

Samsung Galaxy chat b5330 dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Dekodiranje je najbolji način da u potpunosti osposobite vaš telefon kupljen preko mobilnog operatera, kako bi on mogao da se koristi slobodno na svim mrežama.

Za one koji su umorni od telefona koji koriste samo ekran osetljiv na dodir, Samsung je pripremio jedan zanimljiv telefon – Galaxy ch@t b5330. Ovaj model koristi klasičnu QWERTY tastaturu, koja je idealna za pisanje poruka. Zbog tastature, telefon ima nešto manji ekran od 3 inča, koji je ipak dovoljan za svakodnevnu upotrebu.

samsung galaxy chat b5330 dekodiranjeIako liči na neke jeftinije modele Samsunga sa fabričkim operativnim sistemom, ovo je zapravo jedan smart telefon. Galaxy chat b5330 koristi Android, i to 4.0 verziju Ice Cream Sandwich, koju je čak moguće nadograditi na 4.1 Jelly Bean. Ovo je idealan telefon za sve oni koji žele da kombinuju napredne  mogućnosti smart telefona sa klasičnom tastaturom.

Ovo je jedan od pristupačnijih telefona iz Samsunga, a njegova povoljna cena još više dolazi do izražaja kada govorimo o kupovini preko mobilnih operatera. U našoj zemlji, ovaj telefon nude MTS i Vip, gde je dostupan već od 1 dinar, zavisno od izabrane mobilne tarife. Ako se odličite na kupovinu na ovakav način, računajte da će telefon biti zaključan na tu mrežu gde ste uzeli telefon.

Samsung Galaxy Chat B5330 dekodiranje

Da biste bili u mogućnosti da svoj Galaxy Chat b5330 koristite sa bilo kojom mrežom, moraćete da otključate uređaj. Samsung Galaxy chat b5330 dekodiranje dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, gde ćete jednostavno rešiti problem kodiranog telefona. Nakon otključavanja, telefon je u potpunosti funkcionalan na svim GSM mrežama, baš kao i skuplja maloprodajna verzija.

Za više informacija i cenu za Samsung Galaxy chat b5330 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu. Za dekodiranje ostalih Samsung mobilnih telefona pogledajte stranicu dekodiranje Samsung telefona.