• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Galaxy Grand I9082 – zamena ekrana

Svaki korisnik mobilnog telefona sa velikim ekranom verovatno je svestan povećanog rizika da dođe do njegovog oštećenja prilikom ispadanja telefona ili udarca. Zato, ako i do toga dođe, postoje specijalisti za otklanjanje upravo ovakvih problema sa smartfonom. Oni rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i zamenu ekrana na Samsung Galaxy Grand I9082 mobilnom telefonu obaviće stručno i pouzdano.

Samsung Galaxy Grand I9082 – zamena ekranaSamsung Galaxy Grand I9082 je kvalitetan pametni telefon izrađen od odličnih materijala. Ima veliki kapacitivni TFT tačskrin ekran dijagonale 5.0 inči, a rezolucija mu je 480 x 800 piksela. Podržava rad sa dve mobilne kartice (Dual SIM).

Ovaj uređaj ima Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM memorije, koji su odgovorni za brz rad operativnog sistema Android 4.1.2 (Jelly Bean). Tu je i 8 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 64 GB.

Galaxy Grand ima dva modula kamere kojima se mogu snimiti kvalitetne fotografije: Primarni od 8MP (sa autofokusom i LED blicem, snima video u rezoluciji 1920 x 1080 piksela) i prednji od 2MP. Telefon koristi litijum-jonsku bateriju kapaciteta 2100 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Grand I9082

S obzirom da ima prilično veliki 5.0-inčni ekran, kod ovog pametnog telefona dosta lako može da dođe do njegovog oštećenja ako se ispusti ili pretrpi udarac. Tu situaciju odmah ćete prepoznati po tome što touchscreen ne reaguje na dodir, napuklo je staklo ili displej ne prikazuje sliku. Ako je tako i na Vašem smartfonu – nema druge nego da mu se ekran zameni novim.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj problem možete rešiti jednostavno i bez glavobolje. Samo donesite svoj telefon kod nas i mi ćemo stručno i kvalitetno izvršiti popravku, pa ćete moći da ga koristite najnormalnije kao i pre oštećenja.

Zamenu ekrana na Samsung Galaxy Grand I9082 mobilnom telefonu obavićemo sigurno, pouzdano i bezbedno (bez posledica po telefon), a posebno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku (to će prevashodno zavisiti od trenutne gužve u servisu).

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Grand I9082

Za detaljnije informacije o ceni ove operacije i konkretnom roku za njeno izvođenje, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete tako što ćete popuniti neophodne podatke u ovom formularu:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem uređaju poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Računajte da ste problem sa ekranom uspešno rešili, a pozivamo Vas da pročitate i tekstove o drugim uslugama koje kvalitetno pružamo u servisu Doktor Mobil, kao što su servis Samsung mobilnih telefona i dekodiranje Samsung telefona.