• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Primo S5610 dekodiranje

Ako je vaš Samsung Primo S5610 zaključan, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam jednostavno dekodiranje takvih uređaja. Brzo i profesionalno otključavamo telefone sa mreža, čime im se vraća potpuna funkcionalnost za sve mobilne operatere.

samsung primo dekodiranjeIako su se u poslednje vreme fokusirali na Android smart telefone, kompanija Samsung svakako nije zapostavila svoju ponudu jednostavnijih telefona koji se mahom odlikuju osnovnim funkcijama. Za korisnike koji žele telefon sa klasičnom numeričkom tastaturom, tu je model S5610, poznat još pod nazivom Primo.

Telefon koristi fabrički operativni sistem, ali po svojim karakteristikama, ovaj model spada u nešto naprednije modele iz niže klase. Odlikuje se dobrim kvalitetom izrade, koji odaje utisak skupljeg modela.

Kada je maloprodajna cena u pitanju, Samsung Primo S5610 se može kupiti za oko 100 evra, što predstavlja dobar odnos uloženo/dobijeno, imajući u vidu karakteristike telefona, gde spada i kamera od 5 megapiksela sa blicem.

Osim u maloprodaji, ovaj model može se naći i u ponudi mobilnih operatora Mts i Vip. U zavisnosti od odabrane tarife, možete kupiti nov Samsung Primo S5610 već od 1 dinar. Ono što je važno imati na umu prilikom ovakve kupovine je to da je telefon preko mreže zaključan. Drugim rečima, on ne može da se koristi sa SIM karticama nekog drugog mobilnog operatera.

Samsung Primo dekodiranje

Kontaktirajte nasDa biste vaš Samsung Primo S5610 mogli bez problema da koristite sa svim mrežama, sve što treba da uradite je da dekodirate vaš uređaj. Dekodiranje, tj. otključavanje telefona vrši se u servisima mobilnih telefona. U servisu Doktor Mobil nudimo vam ovu uslugu, nakon koje će vaš telefon biti u potpunosti operativan za sve mreže. Osim dekodiranja, takođe vam nudimo i kompletan servis hardvera i softvera vašeg telefona, kao i ubacivanje srpskog menija.

Za više informacija i cenu za Samsung Primo S5610 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.