• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia ZR – zamena ekrana

Ako Vam je potrebna zamena ekrana na Sony Xperia ZR mobilnom telefonu, ne oklevajte – dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu jer kod nas rade specijalisti za rešavanje upravo ovakvih problema. Displej na Vašem smartfonu zamenićemo stručno i pouzdano, nakon čega ćete svoj telefon moći da koristite bez ikakvih problema. Naravno, ukoliko niste iz Beograda – ni to nije problem – pošaljite nam svoj telefon nekom od kurirskih službi i mi ćemo efikasno izvršiti zamenu ekrana.

Sony Xperia ZR – zamena ekrana„Snima fotografije i video pod vodom“ – prvo je što ćete čuti o atraktivnom pametnom telefonu Sony Xperia ZR jer u slatkoj vodi može da izdrži 30 minuta na dubini od 1,5 m. Nešto manjih dimenzija od svog „brata“ Sony Xperia Z, odlično leži i prijatan je za držanje u ruci. Ima TFT LCD touchscreen ekran dijagonale 4.55“, rezolucije 720 x 1280 piksela.

Dolazi sa operativnim sistemom Android 4.1.2 (Jelly Bean) koji pokreće četverojezgarni Snapdragon S4 procesor takta 1.5 GHz, uz podršku 2 GB RAM memorije. Tu je i 8 GB interne memorije, uz mogućnosti proširenja microSD karticom do 64 GB.

Ovaj smartfon ima 13MP kameru, naravno LED blic i auto fokus, kao i mogućnost snimanja video sadržaja u FullHD rezoluciji, dok je maksimalna rezolucija fotografija 3920×2940 piksela. Ima i sekundarnu VGA kameru, a karakteriše ga i baterija kapaciteta 2300mAh sa korisnim Stamina režimom štednje.

Zamena ekrana na Sony Xperia ZR

Pošto ima dosta veliki ekran (4.55 inči), ovaj mobilni telefon osetljiviji je na udarce ili ispadanje na čvrstu podlogu jer u tim situacijama može doći do oštećenja ekrana. Da se to dogodilo biće Vam jasno ako tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku. U tom slučaju na telefonu će morati da se zameni kompletan ekran.

Zamena ekrana na Sony Xperia ZR mobilnom telefonu je operacija koju kvalitetno i sigurno za Vas možemo da uradimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Vaše je samo da donesete svoj smartfon, a mi ćemo zamenu displeja na njemu obaviti pouzdano i bezbedno. Maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku kako biste što pre mogli da koristite svoj telefon kao i pre oštećenja.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia ZR

U servisu Doktor Mobil cena zamene ekrana na Sony Xperia ZR mobilnom telefonu je povoljna. U slučaju da želite detaljnije informacije o ceni i rokovima za popravku, možete nas pozvati telefonom ili nam pisati putem formulara u nastavku ovog teksta. A naravno, slobodno izvolite dođite i lično u naš servis!

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Želimo da znate, jer možda zatreba nekome od Vaših prijatelja, u servisu Doktor Mobil radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona u kojem uspešno vršimo softverske i hardverske popravke na telefonima ovog proizvođača.