• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Telenor Smart HD dekodiranje – Alcatel OT 995 dekodiranje

Telenor Smart HD dekodiranje – Alcatel OT 995 dekodiranje – Doktor Mobil servis mobilnih telefona iz Beograda pruža uslugu dekodiranja telefona Alcatel OT 995 koji je poznat i kao Telenor Smart HD. Otključavanje se obavlja na licu  mesta u našem servisu a moguće je i daljinsko dekodiranje bez dolaska u servis.

Kompanija Alcatel u poslednje vreme sve više se ističe u svetu Android telefona, ponajviše zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta. Telefoni ove marke obično su jeftiniji nego konkurentni telefoni drugih zvučnijih imena. Jedan od takvih je i OT-995, telefon koji za maloprodajnu cenu od oko 200 evra nudi veliki 4-inčni ekran, snažan procesor i solidan kvalitet izrade. To su samo neki od razloga zašto su telefoni iz Alcatela jedan od čestih izbora naših kupaca.

Telenor Smart HD dekodiranje

Ovaj uređaj se takođe moži naći i kod mobilnog operatera Telenor, gde je dostupan pod drugačijim imenom – Telenor Smart HD. Dostupan u beloj i crnoj boji, telefon se još minimalno razlikuje od maloprodajne verzije po oznakama operatera na samom telefonu. Dostupan je već od 1 dinar, u zavisnosti od odabrane tarife. To je jedan od najjeftinijih Android telefona iz Telenorove ponude a ujedno nudi impresivne performanse. Međutim, ako se odlučite da telefon kupite na ovaj način, računajte na to da je on zaključan, tj. nećete moći da ga koristite sa karticom nekog drugog operatera, osim ako ne uradite Telenor Smart HD dekodiranje.

Telenor Smart HD dekodiranje / Alcatel OT 995 dekodiranje

Ovo se jednostavno može rešiti dekodiranjem telefona. Dekodiranje Telenor Smart HD telefona možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, brzo i jednostavno. Šta ova usluga zapravo podrazumeva je skidanje ograničenja korišćenja telefona sa karticom nekog drugog operatera. Nećete imati bilo kakvih prepreka u korišćenju vašeg telefona, a pritom ste ga platili mnogo manje nego da ste ga kupili u redovnoj prodaji.

Ako imate Alcatel OT-995 ili Telenor Smart HD, jednostavnim otključavanjem bićete u mogućnosti da iskoristite pun potencijal vašeg uređaja, baš kao i kod mnogo skuplje maloprodajne verzije. Zaključavanje telefona je čest i uobičajen postupak kod većine mobilnih operatera, kako i svetu tako i kod nas. Srećom, vrlo lako je rešiv.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Alcatel OT-995 (Telenor Smart HD) pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.