• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Lenovo P70

Za kvalitetnu i pouzdanu zamenu ekrana na Lenovo P70 mobilnom telefonu dovoljno je da dođete u servis Doktor Mobil u Beogradu i posao poverite pravim stručnjacima – naš tim profesionalno obučenih servisera će zamenu displeja na Vašem smartfonu obaviti stručno, sigurno i u najkraćem mogućem roku, koji ćete saznati na licu mesta jer zavisi samo od trenutne gužve u servisu.

Zamena ekrana na Lenovo P70Lenovo P70 je dobro izbalansiran pametni telefon kvalitetne izrade, sa 5-inčnim multitač ekranom (HD IPS LCD) rezolucije 720 x 1280 piksela, zaštićenim Gorilla Glass 3 tehnologijom. Dolazi sa operativnim sistemom Android 4.4.4 KitKat i odličnim hardverom – jakim 64-bitnim procesorom od osam jezgara koja rade na frekvenciji 1.7 GHz, uz 2 GB radne memorije i 16 GB memorije za skladištenje podataka koja se može proširiti memorijskim karticama.

Primarna leđna kamera od 13 MP, sa LED blicom i autofokusom, snima fotografije maksimalne rezolucije 4800 x 2704 piksela i video u rezoluciji 1080p, dok je prednja, sekundarna kamera od 5 MP. Snažna Li-Ion baterija kapaciteta 4000 mAh podržana je softverom za uštedu energije i tehnologijom za brzo punjenje (2 sata 10 minuta). Ovaj telefon radi sa dve SIM kartice koje mogu da se menjaju bez isključivanja uređaja.

Zamena ekrana na Lenovo P70

Ekran na mobilnom telefonu Lenovo P70 potrebno je zameniti ako je Vam je telefon ispao i usled pada ili udarca se ekran oštetio. U tom slučaju primetićete da displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir.

Ovaj problem sigurno i pouzdano možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, gde ćemo stručno i bezbedno zameniti displej na Vašem Lenovo P70 smartfonu. Maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku kako biste što pre mogli nesmetano da koristite svoj mobilni telefon.

Cena zamene ekrana na Lenovo P70

Cena zamene ekrana na Lenovo P70 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za konkretne informacije o ceni i potrebnom vremenu za zamenu ekrana, molimo Vas da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišete putem sledećeg formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Osim profesionalne zamene ekrana, u slučaju da imate neki softverski ili hardverski problem sa Vašim smartfonom, Doktor Mobil radi i servis Lenovo mobilnih telefona, kao i dekodiranje Lenovo mobilnih telefona.