• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na LG Nexus 4 E960

Zamena ekrana na LG Nexus 4 E960 mobilnom telefonu je jedna od čestih operacija u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Takođe menjamo i samo staklo, ili tač skrin na ovom telefonu.  Potrudićemo se da Vam u najkraćem mogućem roku popravimo telefon tako da izgleda isto kao i pre oštećenja.

lg nexus 4LG Nexus 4 E960 je brz, elegantan i pouzdan telefon. Dimenzija je 133 x 68.7 x 9.1 mm, dok mu je težina 139 grama. Brzinu i kvalitet rada duguje Quad core procesoru koji radi na 1500 MHz. Ekran je zaista veliki, 4.7 inča, a rezolucija je 768 x 1280 piksela.

Sama kamera je odličnih 8 megapiksela i daje fotografije rezolucije 3264 x 2448 piksela. Nesmetani rad više aplikacija u isto vreme je omogućen zahvaljujući RAM memoriji od 2 GB. Što se tiče interne memorije ona je kapaciteta 16 GB. Sve u svemu brz i sjajan telefon po svim nabrojanim karakteristikama.

Zamena ekrana na LG Nexus 4 E960 mobilnom telefonu je operacija koja se najčešće može realizovati u roku od 24 časa. Ukoliko donesete Vaš mobilni telefon pre podne u naš servis mobilnih telefona, zamena ekrana na LG Nexus 4 E960 mobilnom telefonu će najverovatnije biti gotova do kraja radnog vremena (ne možemo garantovati, zavisi od drugih obaveza tog dana).

Naši serviseri će na stručan i kvalitetan način izvršiti zamenu komplet ekrana. Prilikom zamene ekrana koristimo isključivo originalne delove ili delove najboljeg mogućeg kvaliteta koji su na raspolaganju. Vi samo donesite Vaš mobilni telefon, ostalo je naša briga.

Nexus 4 zamena stakla ili tač skrina

U našem servisu moguće zameniti i samo staklo ili tač skrin na vašem Nexus 4 mobilnom telefonu. Ako ste na telefonu slomili staklo, ili vam je naprsao tač skrin, ali slika na LCD ekranu se prikazuje u celosti, onda je moguće zameniti samo staklo, tj. samo touchscreen, što je u svakom slučaju jeftinija varijanta nego da menjate ceo ekran.

Dekodiranje LG Nexus 4

Ako je vaš telefon zaključan na mrežu, tj. može se koristiti samo sa jednom karticom kod jedog operatera, možemo obaviti dekodiranje telefona, tj. njegovo  otključavanje da se može koristiti sa svim karticama i na svim mrežama.

Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu u vezi zamene ekrana na LG Nexus 4 E960 mobilnom telefonu, slobodno nas pozovite, a mi ćemo se potruditi da rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije