• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Samsung G850 Galaxy Alpha

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi uslugu stručne i kvalitetne zamene ekrana na mobilnim telefonima. Ako Vam je potrebna zamena ekrana na Samsung G850 Galaxy Alpha mobilnom telefonu, kod nas je možete obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš smartfon.

Zamena ekrana na Samsung G850 Galaxy AlphaSamsung G850 Galaxy Alpha je pametni telefon elegantnog i kompaktnog dizajna. Ovaj lagan i tanak smartfon ima odličan kapacitivni touchscreen Super Amoled ekran od 4.7 inči HD rezolucije (720 x 1280 piksela) sa Gorilla Glass 4 zaštitom. Telefon podržava rad sa 4G mrežama (LTE).

Galaxy Alpha svoj rad temelji na Androidu verzije 4.4.4 (KitKat) koji pokreće osmojezgarni procesor (4×1.8 GHz i 4×1.3 GHz) sa 2 GB radne memorije, a tu je i 32 GB interne memorije (ali bez slota za memorijske kartice).

Opremljen je primarnom, leđnom kamerom od 12 MP sa autofokusom, LED blicem i podrškom za 4K video (uz standardne 1080p video zapise), dok je sekundarna, prednja kamera za selfije od 2.1 MP. Možda najslabija karika ovog kvalitetnog telefona je njegova baterija kapaciteta 1860 mAh.

Zamena ekrana na Samsung G850 Galaxy Alpha

Mada vrlo kvalitetan, i ekran ovog telefona može se, nažalost, oštetiti ako dođe do njegovog ispadanja na čvrstu podlogu ili direktnog udarca. Ako Vam se baš to dogodilo i ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir, da je staklo napuklo ili displej ne prikazuje sliku, to je znak da je ekran trajno oštećen i da će morati da se zameni novim.

„Sreća u nesreći“ je da Vam je na raspolaganju servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem efikasno i kvalitetno možete rešiti ovaj problem.

Zamenu displeja na Samsung G850 Galaxy Alpha mobilnom telefonu u našem servisu izvršićemo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez posledica po telefon), a to je usluga koju ćemo Vam pružiti u najkraćem mogućem roku (preciznu procenu možete dobiti kada svoj smartfon donesete u servis).

Cena zamene ekrana na Samsung G850 Galaxy Alpha

Cena zamene ekrana na Samsung G850 Galaxy Alpha smartfonu u našem servisu je povoljna. Ako biste voleli da dobijete detaljnije podatke o ceni i roku za ovu operaciju, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Zamena ekrana je samo jedna od naših usluga, jer vrlo uspešno radimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima, dekodiranje Samsung telefona, kao i kompletan servis Samsung mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke).