• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Express I8730

U slučaju da Vam je na mobilnom telefonu oštećen ekran i da ga treba zameniti novim, Vaš siguran korak je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Mi smo specijalisti za rešavanje hardverskih i softverskih problema na mobilnim telefonima, pa ćemo i zamenu ekrana na Samsung Galaxy Express I8730 smartfonu obaviti stručno i efikasno.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Express I8730Samsung Galaxy Express I8730 je pametni telefon dobrog kvaliteta izrade koji svoje ime, po svoj prilici, duguje podršci za brze 4G (LTE) mreže.

Ekran, koji nas ovde posebno zanima, kod ovog telefona je kapacitivni touchscreen Super Amoled Plus displej dijagonale 4.5 inči, a rezolucije 480 x 800 piksela.

Ovaj smartfon radi sa OS Android 4.1.2 (Jelly Bean), koji pokreće Dual-core procesor takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM memorije, uz 8 GB interne memorije za skladištenje podataka. Glavna kamera je 5 MP sa autofokusom i LED blicem, a sekundarna 1.3 MP. Baterija je kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Express I8730

Ekran na Samsung Galaxy Express I8730 mobilnom telefonu može se oštetiti ako Vam uređaj ispadne na čvrstu podlogu ili pretrpi udarac. Ako vidite da tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili da displej ne prikazuje sliku, budite sigurni da je ekran, nažalost, tako oštećen da se mora zameniti novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u mogućnosti smo da Vam uslugu zamene ekrana pružimo vrlo kvalitetno i profesionalno.

Zamenu displeja na Samsung Galaxy Express I8730 mobilnom telefonu uradićemo stručno i pouzdano, a što je takođe veoma važno, i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Potrudićemo se da ovu operaciju za Vas završimo u zaista najkraćem mogućem roku (koji će najviše zavisiti od trenutne gužve u servisu), kako biste što pre mogli da koristite svoj smartfon bez smetnji.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Express I8730

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Express I8730 mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Da biste dobili konkretnije informacije o ceni i roku za ovu popravku, izvolite dođite do Doktor Mobil servisa ili nas pozovite telefonom, a možete nam poslati i pisani upit preko ovog formulara:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Efikasno i uspešno rešavanje hardverskih i softverskih problema je ono po čemu su poznati naši stručni serviseri koji rade kompletan servis Samsung mobilnih telefona, kao i dekodiranje Samsung telefona.