• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Nexus i9250

Zamena ekrana na pametnim telefonima je jedna od operacija koje kvalitetno i profesionalno radimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Baš tako će biti i ako Vam je potrebna zamena ekrana na Samsung Galaxy Nexus i9250 mobilnom telefonu, jer ćemo displej na Vašem smartfonu zameniti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Nexus i9250Samsung Galaxy Nexus i9250 (poznat i kao Samsung Google Nexus 3) je anatomski oblikovan pametni telefon koji odlično leži u ruci. Poseduje Super Amoled kapacitivni tač skrin ekran dijagonale 4.65“, rezolucije 1280 x 720 piksela, koji može da prikaže 16 miliona boja.

Rad ovog uređaja baziran je na Androidu 4.0 (Ice Cream Sandwich), Dual-core Cortex-A9 procesoru radnog takta 1.2 GHz i 1 GB RAM memorije, a ima i 16 GB interne memorije za skladištenje podataka.

Fotografije možete snimati primarnom kamerom od 5 MP, sa auto fokusom i LED blicom, a maksimalna rezolucija za snimanje videa je 1920 x 1080 (1080p). Tu je i prednja kamera od 1.3 MP. Ovaj uređaj koristi litijum-jonsku bateriju kapaciteta 1750 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Nexus i9250

Ukoliko se dogodi da Vam pametni telefon ispadne ili pretrpi udarac, moguće je, naravno, da dođe do oštećenja ekrana. Ako primetite da displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili touchscreen ne reaguje na dodir, onda je sigurno da je ekran oštećen i da se mora zameniti novim da bi telefon normalno funkcionisao.

Ova situacija nije prijatna, ali „sreća u nesreći“ je da postoji neko ko ovaj Vaš problem može da reši efikasno i profesionalno. Naš tim stručnih servisera će zamenu ekrana na Samsung Galaxy Nexus i9250 mobilnom telefonu obaviti sigurno i potpuno bezbedno po Vaš telefon.

Ako niste iz Beograda, ne libite se da nam telefon pošaljete nekom od brojnih kurirskih službi – mi ćemo ga popraviti kvalitetno i u najkraćem mogućem roku koji zavisi jedino od broja naloga u servisu.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Nexus i9250

Zamenu ekrana na mobilnim telefonima u servisu Doktor Mobil radimo po povoljnoj ceni. Ako Vam trebaju detaljnije informacije o tome ili o rokovima za ovu popravku, najbolje bi bilo da nas pozovete telefonom ili nam pišete kroz sledeću formu:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Ako nekome bude potrebno, važno je da znate da profesionalno radimo i dekodiranje Samsung telefona, kao i servis Samsung mobilnih telefona u kojem uspešno otklanjamo sve hardverske i softverske kvarove na smartfonima.