• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Samsung Note 3 N9000

sam note 3Zamena ekrana na Samsung Note 3 N9000 mobilnom telefonu je jedna od brojnih usluga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Ako Vam se desi da Vam je pao mobilni telefon i tač skrin ne reaguje na dodir ili LCD ne prikazuje sliku, tada je ipak potrebno zameniti komplet ekran.

Može Vam se desiti i situacija da Vam je oštećeno samo staklo. U tom slučaju potrebno je promeniti samo staklo. Detaljnije informacije o zameni samo stakla možete pročitati u tekstu zamena stakla na samsung note 3 .

Prilikom zamene ekrana na Samsung Note 3 N9000 mobilnom telefonu koristimo isključivo Samsung originalne delove. Naš tim servisera radi stručno i pouzdano i dajemo garanciju da neće doći do naknadnog odlepljivanja ekrana.

Proces zamene komplet ekrana najčešće traje nekoliko sati ili se završava u toku dana što zavisi od trenutnih obaveza u servisu, dok je cena zamene komplet ekrana skuplja u odnosu kada se menja samo staklo. Znači, zamena stakla je jeftinija ali malo duže traje.

Slobodno nas pozovite ukoliko imate nedoumice ili pitanja u vezi zamene ekrana ili stakla na Vašem Samsung Note 3 N9000 mobilnom telefonu.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije