• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia Arc X12

Zamena ekrana na Sony Ericsson Xperia Arc X12 je jedna od mnogobrojnih usluga koje kvalitetno i sa zadovoljstvom svojim klijentima pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Zamenu displeja na Vašem smartfonu u našem servisu obavićemo sigurno, pouzdano i bezbedno po telefon, a to ćemo učiniti i u najkraćem mogućem roku (on će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu, a tačnu procenu ćete dobiti kada dođete u servis).

Zamena ekrana na Sony Xperia Arc X12Sony Ericsson Xperia Arc X12 je elegantan pametni telefon zanimljivog dizajna sa LED TFT LCD ekranom osetljivim na dodir, veličine 4.2 inči i rezolucije 480 x 854 piksela.

Dolazi sa operativnim sistemom Android 2.3 (Gingerbread) i jednojezgarnim procesorom takta 1.0 GHz, uz 512 MB radne memorije i 320 MB interne memorije za skladištenje podataka koja se, međutim, microSD karticom može proširiti do 32 GB.

8,1 megapikselna kamera ima LED blic, autofokus i niz interesantnih funkcija, kao što su digitalna stabilizacija slike, geo targetiranje, detekcija lica i osmeha, a takođe može da snima video u rezoluciji 720p (HD 1280×720). Autonomiju u radu ovom telefonu omogućava baterija kapaciteta 1500 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia Arc X12

Usluga zamene ekrana na Sony Ericsson Xperia Arc X12 mobilnom telefonu biće Vam potrebna ako ste telefon ispustili i pri tome se ekran oštetio. Da se upravo to dogodilo biće Vam jasno ako displej ne prikazuje sliku, napuklo je staklo ili touchscreen ne reaguje na dodir. U tom slučaju će na telefonu morati da se zameni kompletan ekran.

Zato dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i naši serviseri će ovaj problem za Vas rešiti profesionalno i sigurno. Takođe, ako niste iz Beograda, možete nam svoj Sony Xperia Arc X12 smartfon poslati nekom od kurirskih službi. U svakom slučaju, zamena displeja na Vašem telefonu biće obavljena pouzdano i bezbedno po telefon, nakon čega ćete ponovo moći nesmetano da ga koristite.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Arc X12

U servisu Doktor Mobil cena zamene ekrana na Sony Ericsson Xperia Arc X12 mobilnom telefonu je povoljna. Ukoliko želite da saznate precizne informacije o ceni i roku za zamenu ekrana, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljite upit preko sledeće forme:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Osim što vršimo zamenu ekrana, u Doktor Mobil servisu Vam možemo ponuditi i dekodiranje Sony Xperia telefona, kao rešavanje brojnih hardverskih i softverskih problema u servisu Sony Xperia mobilnih telefona. Javite se ili dođite – rešićemo sa zadovoljstvom svaki problem sa Vašim smartfonom.