• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia J ST26

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu na usluzi Vam je profesionalno obučen tim servisera koji uspešno rešava softverske i hardverske probleme koji se javljaju u korišćenju mobilnih telefona. Jedna od usluga koju pružamo je i zamena ekrana na Sony Xperia J ST26 mobilnom telefonu. Ukoliko imate taj problem – svratite u naš servis i mi ćemo ga rešiti na obostrano zadovoljstvo.

Zamena ekrana na Sony Xperia J ST26Sony Xperia J je mobilni telefon kompaktnog dizajna koji, kako ga je Sony predstavio, pruža „vrhunski stil po pristupačnoj ceni“. Ima TFT LCD ekran veličine 4 inča, rezolucije 480 x 854 piksela, zaštićen Gorilla Glass tehnologijom.

Koristi operativni sistem Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) koji pokreće procesor Cortex-A5 takta 1.0 GHz sa 512MB RAM memorije i 4GB memorije za skladištenje podataka koja se microSD karticom može povećati do 32GB.

Fotografije i video zapise solidnog kvaliteta možete snimiti kamerom od 5 megapiksela, opremljenom LED blicom i autofokusom, a autonomiju u radu ovom telefonu obezbeđuje baterija kapaciteta 1750 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia J ST26

Zamena ekrana na Sony Xperia J mobilnom telefonu može Vam zatrebati ako ste telefon ispustili i tom prilikom se od pada ili udarca oštetio ekran. Da se ekran mora zameniti prepoznaćete tako što displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir.

Ovaj problem ćete jednostavno rešiti ako dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Mi ćemo displej na Vašem smartfonu zameniti sigurno i pouzdano, bez ikakvih rizika po bezbednost i rad telefona. Ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, što će zavisiti jedino od broja naloga u servisu, ali kad donesete svoj mobilni telefon mi ćemo Vam svakako dati tačnu vremensku procenu za ovu operaciju.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia J ST26

Cena zamene ekrana na Sony Xperia J mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna, u šta ćete se i sami uveriti kada dođete u Doktor Mobil. Ukoliko biste voleli da dobijete konkretnije informacije o ceni i rokovima popravke, pozovite nas na telefone servisa ili nam pošaljite upit preko sledeće kontakt forme:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

U servisu Doktor Mobil, osim što pružamo pomenutu uslugu zamene ekrana, radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, a u prilici smo da Vam ponudimo i rešavanje softverskih i hardverskih problema u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.