• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia T LT30

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda postoji da bi pouzdano i stručno otklanjao probleme do kojih može doći na različitim modelima telefona. Jedan od problema zbog kojih nam se korisnici javljaju je oštećenje ekrana. Ako je i Vama potrebna zamena ekrana na Sony Xperia T mobilnom telefonu, dođite u naš servis ili nam, ukoliko niste iz Beograda, pošaljite svoj telefon nekom od kurirskih službi.

Zamena ekrana na Sony Xperia T LT30Poznat kao Bondov telefon (iz filma Skyfall), Sony Xperia T LT30 je čvrst i pouzdan smartfon lepog i atraktivnog dizajna. Iako ima veliki TFT IPS LCD tač skrin ekran dijagonale 4.55 inči (rezolucija 720×1280 piksela), ne izgleda glomazno i lagan je za držanje i rukovanje.

Opremljen je sjajnim Dual-core Krait procesorom takta 1.5 GHz, uz 1GB radne i 16GB interne memorije, kao i ulazom za dodatne memorijske kartice, a instaliran mu je operativni sistem Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich).

Ovaj telefon ima dve kamere, primarnu zadnju od 13 MP koja snima fotografije u rezoluciji 4128×3096 piksela, a video zapise u 1080p, kao i prednju od 1,3 MP. Dolazi sa baterijom kapaciteta 1850 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia T LT30

Kod ovog smartfona, kao i kod drugih telefona sa većim ekranima, relativno često se dešava da prilikom pada ili udarca dođe do njegovog oštećenja. Ako se to dogodi i ako pri tome displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir, to je znak da je ekran oštećen i da će mu biti potrebna zamena.

Ali „sreća u nesreći“ je što zamenu ekrana na Sony Xperia T mobilnim telefonima naši serviseri obavljaju stručno, pouzdano i besprekorno, tako da ćete ovaj problem sa smartfonom moći da rešite bez muke. Samo dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu (ili telefon pošaljite kurirskom službom ako niste iz Beograda), i mi ćemo Vam telefon popraviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia T LT30

U servisu Doktor Mobil, cena zamene ekrana na Sony Xperia T mobilnom telefonu je povoljna. Da biste se uverili u to, ali i u vrhunski kvalitet usluge, najbolje je da nas posetite ili nam prethodno, ako želite više informacija o ceni i roku za popravku, pišite putem formulara u nastavku teksta, a takođe možete i da nas pozovete na telefone servisa i mi ćemo Vam ljubazno objasniti sve što Vas interesuje.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Korisno je da znate da servis Doktor Mobil kvalitetno pruža i usluge softverskih i hardverskih popravki u servisu Sony Xperia mobilnih telefona, kao i dekodiranje Sony Xperia telefona.