• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia T3

Operacija zamene ekrana na smartfonu vrši se u situaciji kada je postojeći ekran oštećen tako da telefon ne može normalno da radi. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u prilici smo da Vam ponudimo kvalitetnu i pouzdanu uslugu zamene ekrana. Stručni serviseri koji kod nas rade će displej na Sony Xperia T3 mobilnom telefonu zameniti efikasno, sigurno i bezbedno.

Zamena ekrana na Sony Xperia T3Sony Xperia T3 je vrlo tanak fablet elegantnog dizajna sa solidnim performansama i podrškom za 4G brzine mobilnog interneta (LTE). Njegov prostran i lep 5.3-inčni IPS LCD ekran HD rezolucije (720 x 1280 piksela) odlikuje se Triluminos tehnologijom (jasna i oštra slika sa živopisnim bojama). Ako ste ponosni vlasnik ovog uređaja, verovatno uživate u gledanju filmova zahvaljujući Sony Mobile Bravia tehnologiji.

Što se tiče ostalih performansi, tu su četvorojezgarni procesor na 1.4 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, OS Android verzije 4.4.2 (KitKat). Primarna 8-megapikselna kamera sa LED blicom pruža podršku za 1080p video zapise, dok se za selfije može koristiti prednja kamera od 1.1 MP. Vrlo dobru autonomiju u radu ovog uređaja donosi integrisana baterija kapaciteta 2500 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia T3

S obzirom da ima veoma veliki ekran od 5.3-inči, ovaj fablet treba posebno čuvati od pada ili udarca – upravo da se ne bi oštetio taj moćan displej. Ako se to, nažalost, ipak dogodi (videćete po tome što displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili touchscreen ne reaguje na dodir), biće potrebno oštećen ekran zameniti novim.

Srećom, profesionalno obučeni serviseri u Doktor Mobil servisu u Beogradu spremni su da za Vas ovaj popriličan problem reše efikasno i pouzdano. Donesite svoj uređaj kod nas i prepustite brigu stručnjacima za ovu vrstu operacije.

Zamenu ekrana na Sony Xperia T3 mobilnom telefonu obavićemo sigurno i bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj), pa ćete moći da ga koristite normalno, kao i pre oštećenja, a potrudićemo se da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia T3

Ukoliko želite da dobijete preciznije i konkretnije informacije o ceni i rokovima za zamenu ekrana, najbolje je da dođete u naš servis ili nas pozovite telefonom, a ako Vam se tako više sviđa – možete nam i pisati putem ovog formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Izuzev što uspešno pružamo uslugu o kojoj ste upravo čitali, u servisu Doktor Mobil radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, kao i servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke).