• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana, touchscreen-a na Sony Xperia SP

Ako razmišljate kako da bez brige rešite problem zamene ekrana ili tač skrina na Sony Xperia SP mobilnom telefonu – na pravom ste mestu. U servisu Doktor Mobil u Beogradu ovu uslugu za Vas ćemo obaviti stručno, pouzdano i bezbedno po Vaš telefon. Donesite svoj smartfon u naš servis ili ga pošaljite nekom od kurirskih službi ako niste iz Beograda. Ostalo je naša briga, a Vi računajte da ste svoj problem uspešno rešili.

Zamena ekrana na Sony Xperia SPSony Xperia SP je robustan mobilni telefon elegantnog dizajna koji ima 4,6-inčni TFT LCD ekran HD rezolucije (720×1280 piksela), sa Sony Mobile Bravia Engine 2 tehnologijom.

Ovaj smartfon dolazi sa OS Android u verziji 4.1.2 (Jelly Bean) sa lepim i preglednim interfejsom, a zahvaljujući jakom dvojezgarnom procesoru takta 1.7 GHz i dovoljnoj količini radne memorije (1 GB RAM), glatko i brzo izvršava zadatke. Ima 8 GB interne memorije i slot za microSD kartice do 32GB.

Na sebi ima ugrađenu 8 MP kameru sa LED blicom i podrškom za snimanje 1080p video zapisa, kao i prednju VGA kameru. Korisnici ovog telefona biće zadovoljni i autonomijom koju pruža baterija kapaciteta 2370 mAh, uz štedljivi Stamina mod.

Zamena ekrana ili tačskrina na Sony Xperia SP

Kao i kod svakog mobilnog telefona, i na ovom smartfonu može doći do oštećenja ekrana prilikom pada ili udarca. U zavisnosti od konkretne situacije, možemo da zamenimo kompletan ekran, a možemo samo touchscreen. Ako Vam je samo slomljeno staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, u toj situaciji ne mora da se menja ceo ekran, već samo touchscreen, što je povoljnija varijanta nego kad se menja ceo ekran.

Zamena ekrana i touchscreen-a na Sony Xperia SP mobilnom telefonu su među brojnim uslugama koje uspešno za naše klijente pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Dođite kod nas, a naši stručni serviseri će popravku Vašeg smartfonu obaviti profesionalno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku koji zavisi jedino od trenutne gužve u servisu.

Cena zamene ekrana, touchscreen-a na Sony Xperia SP

Možemo reći da je cena zamene ekrana i tač skrina na Sony Xperia SP mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil povoljna. Da biste se konkretnije informisali o ceni i roku za popravku, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišite preko kontakt forme u nastavku. Ili jednostavno – svratite lično do nas!

Upit o ceni zamene ekrana, tačskrina na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ako, daleko bilo, Vama ili Vašim prijateljima nekada zatreba, u servisu Doktor Mobil radimo i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona koji podrazumeva sve softverske i hardverske popravke, kao i dekodiranje Sony Xperia telefona.