• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena touchscreen-a na Alcatel Idol, Idol x, Idol mini

Zamena touchscreen-a na Alcatel Idol mobilnim telefonima je jedna od specijalnosti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Ukoliko Vam se prilikom pada Alcatel Idol mobilnog telefona ošteti staklo ili Vam tač skrin ne reaguje na dodir, tada možete zameniti tač skrin na Vašem telefonu.

Često nas kontaktiraju vlasnici nekog od Alcatel Idol telefona, sa pitanjem da li je moguće zameniti samo tač skrin, ili samo staklo na ovim telefonima. Odgovor je da može, moguće je zameniti samo staklo, tj. samo tač skrin na Alcatel Idol X 6030, 6040 i idol  mini 6012. Zamena samo tača je svakako jeftinija od zamene kompletnog ekrana.

alcatel idol xServis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam može kvalitetno i brzo zameniti tač skrin na Vašem Alcatel Idol telefonu. Vi samo dođite kod nas, ostalo je naša briga. Potrudićemo se da budete zadovoljni našom uslugom, jer nam je želja da i sledeći put posetite baš nas.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil daje garanciju da se prilikom zamene touchscreen-a na Alcatel Idol mobilnom telefonu neće doći do ulaska prašine ili nekog drugog problema vezanog za tač skrin.

Naše servisere odlikuje pouzdanost i stručan rad. Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Zamena touchscreen-a na na Alcatel Idol mobilnom telefonu je operacija koja po pravilu traje jedan do dva dana što zavisi od trenutnih obaveza u servisu. Ukoliko donesete telefon ujutru u naš servis, pokušaćemo  da zamenimo tač skrin do kraja radnog vremena, ali ne možemo garantovati da će to biti gotovo istog dana.

Ako Vam se desi da Vam se prilikom pada ošteti LCD i telefon ne prikazuje sliku, tada se po pravilu menja komplet ekranZamena ekrana na Alcatel Idol mobilnom telefonu se obično završi za jedan dan, ali je ova opcija skuplja nego kada menjate samo tač skrin.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, tač skrin ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije