• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena touchscreen-a na Alcatel Idol mini 6012

Ukoliko imate problem sa Vašim touchscreen-om na Alcatel Idol mini 6012 mobilnom telefonu, ne brinite ništa jer  zamena touchscreen-a na Alcatel Idol mini 6012 mobilnim telefonima je jedna od brojnih usluga koje nudimo u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Ukoliko Vam se desi da Vam se prilikom pada ošteti staklo ili Vam tač skrin ne reaguje na dodir, tada na ovom modelu mobilnog telefona možete zameniti samo tač skrin.

idol mini 6012Kvalitetno i brzo servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam može zameniti tač skrin na Vašem Alcatel Idol mini 6012 telefonu. Vaše je samo da dođete kod nas, a mi ćemo se potruditi da iz servisa izađete zadovoljni našom uslugom.

Prilikom zamene touchscreen-a dajemo garanciju da će se zamena touchscreen-a na Alcatel Idol mini 6012 mobilnom telefonu izvršiti kvalitetno i pouzdano i da neće doći do ulaska prašine ili nekog drugog problema vezanog za tač skrin.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona čini tim profesionalnih servisera, a mnogobrojni zadovoljni klijenti predstavljaju našu preporuku. Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Zamena touchscreen-a na Alcatel Idol mini 6012 mobilnom telefonu je operacija koja obično traje jedan do dva dana što zavisi od trenutnih obaveza u servisu. Ukoliko budete doneli telefon ujutru, na početku radnog vremena u naš servis, pokušaćemo  da zamenimo tač skrin do kraja radnog vremena, ali ne možemo garantovati da će to biti gotovo istog dana.

Ako Vam se desi situacija da Vam se prilikom pada ošteti i LCD tako da Vam telefon ne prikazuje sliku, onda morate zameniti komplet ekranZamena ekrana na Alcatel Idol mini 6012 mobilnom telefonu se obično završi za jedan dan, ali je ova opcija skuplja nego kada menjate samo tač skrin.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, tač skrin ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

 

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije