• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena touchscreen-a na Nokia Lumia 625

Ukoliko Vam se desi da Vam ispadne Nokia Lumia 625 mobilni telefon, a da se pri tom oštetilo staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, tada se po pravilu menja tač skrin na Vašem telefonu. Zamena touchscreen-a na Nokia Lumia 625 mobilnom telefonu je jedna od brojnih usluga koje pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

nokia lumia 625Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam može na kvalitetan i pouzdan način izvršiti zamenu tač skrina na Vašem Nokia Lumia 625 mobilnom telefonu. Posetite nas, a mi ćemo se potruditi da izađete zadovoljni iz našeg servisa.

Prilikom zamene touchscreen-a na Nokia Lumia 625 mobilnom telefonu dajemo garanciju da kasnije neće doći do ulaska prašine ili nekog grugog problema vezanog za tač skrin. Naš tim servisera radi stručno i kvalitetno, Vaše je samo da donesete mobilni telefon kod nas, ostalo je naša briga.

Zamena touchscreen-a na Nokia Lumia 625 je operacija koja po pravilu traje do 24h. Ukoliko donesete telefon ujutru u naš servis, potrudićemo se da zamenimo tač skrin do kraja radnog vremena, ali ne možemo garantovati.

U slučaju da Vam ne radi LCD, tj. telefon Vam ne prikazuje sliku, potrebno je promeniti komplet ekran. Zamena komplet ekrana na Nokia Lumia 625  mobilnom telefonu se može završiti u toku dana ako je hitno, ali je ova opcija skuplja nego kada menjate samo tač skrin.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, tač skrin ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije