• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena touchscreen-a na Nokia Lumia 820

Ukoliko Vam se desi da Vam ispadne Nokia Lumia 820 mobilni telefon, i prilikom pada Vam se polomi ili ošteti staklo  i tač skrin ne reaguje na dodir, tada se na ovom modelu telefona menja tač skrin.  Zamena touchscreen-a na Nokia Lumia 820 mobilnom telefonu je jedna od specijalnosti u našem servisu Doktor Mobil.

lumia 820Budite sigurni da ćemo Vam na kvalitetan i pouzdan način uraditi zamenu tač skrina na Vašem Nokia Lumia 820 mobilnom telefonu. U to su se do sada uverili naši brojni klijenti.  Posetite nas, a mi ćemo se potruditi da izađete zadovoljni iz našeg servisa.

Prilikom zamene touchscreen-a na Nokia Lumia 820 mobilnom telefonu dajemo garanciju da kasnije neće doći do ulaska prašine ili nekog grugog problema vezanog za tač skrin. Naš tim servisera radi stručno i kvalitetno, Vaše je samo da donesete mobilni telefon kod nas, ostalo je naša briga.

Zamena touchscreen-a na Nokia Lumia 820 je operacija koja po pravilu traje najčešće jedan dan. Može se desiti  da ukoliko donesete telefon ujutru u naš servis, telefon bude gotov do kraja radnog vremena, ali ne možemo garantovati.

Ako Vam se desilo da Vam prilikom pada telefona telefon ne prikazuje sliku, tj. ne radi Vam lcd, tada je potrebno promeniti komplet ekran. Zamena komplet ekrana na Nokia Lumia 820 mobilnom telefonu se može završiti u toku dana ako je hitno, ali je ova opcija skuplja nego kada menjate samo tač skrin.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, tač skrin ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije