• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena touchscreen-a na Sony Xperia E4 i E4g

Zamena touchscreen-a na Sony Xperia E4 i Sony Xperia E4g mobilnim telefonima jedna je od mnogih usluga koje profesionalno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Tač skrin na Vašem smartfonu zamenićemo pouzdano, stručno i u najkraćem mogućem roku (zavisi od trenutne gužve u servisu, a tačnu procenu Vam možemo dati kada donesete svoj telefon na popravku).

Zamena touchscreen-a na Sony Xperia E4 i E4gSony Xperia E4 je pametni telefon solidnih performansi i prepoznatljivog Sony dizajna sa prostranim 5-inčnim IPS LCD ekranom rezolucije 540×960 piksela.

Njegov „brat“ Sony Xperia E4g je nešto kompaktniji smartfon sa malo manjim IPS LCD ekranom veličine 4,7 inča, iste rezolucije, ugodan i jednostavan za korišćenje, uz ultra brzu 4G LTE konekciju.

Oba modela dolaze sa OS Android 4.4.4 (KitKat), četvorojezgarnim procesorom takta 1.3 GHz, odnosno 1.5 GHz, sa 1 GB radne i 8 GB memorije za skladištenje podataka. Imaju primarnu 5 MP kameru s LED blicom i podrškom za 1080p video zapise, a za selfije i video od 720p možete koristiti prednju 2 MP kameru. I E4 i E4g modeli odlikuju se vrlo dobrom autonomijom za šta je zaslužna litijum-jonska baterija kapaciteta 2300 mAh. U ponudi su i dual verzije sa mogućnošću korišćenja dve SIM kartice.

Zamena touchscreen-a na Sony Xperia E4 i Sony Xperia E4g

Zamena tač skrina na Sony Xperia E4 ili Sony Xperia E4g mobilnom telefonu vrši se u situaciji kada je na telefonu sve ispravno, sve radi, samo što je napuklo staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, ali slika se prikazuje u svim delovima ekrana. U tom slučaju možemo da zamenimo samo tač skrin (touchscreen) ili samo staklo. Naravno, ako je ipak oštećen i LCD ili ne radi kako treba, onda možemo da zamenimo i kompletan ekran.

U svakom slučaju dođite u servis Doktor Mobil, a mi ćemo besplatno uraditi dijagnostiku i obavestiti Vas šta je potrebno popraviti. Naši profesionalno obučeni serviseri touchscreen-a na Vašem Sony Xperia E4 ili Sony Xperia E4g smartfonu mogu zameniti pouzdano i bezbedno po telefon, a svojski će se potruditi da to bude i u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko želite da se detaljnije informišete o operaciji zamene tač skrina na mobilnim telefonima, molimo Vas da pročitate tekst Zamena touchscreen ekrana.

Cena zamene touchscreen-a na Sony Xperia E4 i Sony Xperia E4g

Cena zamene tač skrina na Sony Xperia E4 i Sony Xperia E4g mobilnim telefonima u našem servisu je povoljna. Za tačnu cenu za Vaš model smartfona i vreme potrebno za popravku možete nas kontaktirati putem telefona Doktor Mobil servisa ili nam poslati upit koristeći sledeću formu:

Upit o ceni zamene touchscreen-a na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Biće korisno da znate da pored zamene touchscreen-a, u servisu Doktor Mobil možete dobiti i uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, kao i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona u kome stručni tim naših servisera vrši sve hardverske i softverske popravke na Vašim pametnim telefonima.