• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

ZTE Blade Q dekodiranje

ZTE Blade Q dekodiranje od sada možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Osim Blade Q, radimo i dekodiranje ZTE Blade Q mini i dekodiranje ZTE Blade Q Maxi.

zte blade q dekodiranjeU prilici smo da vam ponudimo uslugu dekodiranja ZTE Blade Q mobilnog telefona. Dekodiranje obavljamo u našem servisu Doktor Mobil u Beogradu, a takođe kod nas možete naći rešenje za bilo koji problem koji se tiče hardvera ili softvera vašeg mobilnog uređaja.

Iz kompanije ZTE stiže nam još jedan pristupačan Android telefon pod imenom Blade Q. Takođe sa ovim modelom, ZTE je još predstavio Blade Q Maxi i Blade Q Mini, koji zajedno čine kolekciju cenovno pristupačnih smart telefona namenjenih evropskim potrošačima. Model Blade Q predstavlja osnovu ove kolekcije, i on nudi ekran od 4,5 inča, 1GB RAM-a, a kada je u pitanju softver, ovaj telefon koristi Android 4.2 operativni sistem.

Što se fizičkih karakteristika tiče, tu nema nekih prevelikih iznenađenja. Uređaj ima prilično jednostavan, ali elegantan dizajn, bez fizičkih tastera s prednje strane. Telefonom dominira plastika bele boje, a naravno, tu je i veliki ekran od 4,5 inča. Na zadnjoj strani uređanja, možemo da vidimo kameru od 5 megapiskela, što je uobičajeno za ovu klasu telefona.

ZTE Blade Q dekodiranje

ZTE Blade Q moguće je kupiti preko mobilnog operatera Vip, i to već od 1 dinar. Naravno, takav telefon je zaključan na tu mrežu, i ne može da funkcioniše sa SIM karticama drugih mobilnih operatera. Ako želite da vaš ZTE Blade Q kupljen preko Vip mreže koristite sa bilo kojom drugom karticom, tada vam je potrebno dekodiranje zte telefona.

ZTE Blade Q dekodiranje nudi vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Pronađite nas u našem servisu u Beogradu, gde vam možemo ponuditi širok izbor usluga u vezi sa mobilnim telefonima. Osim dekodiranja, bavimo se i kompletnim servisom hardvera i softvera telefona, ubacivanjem srpskog menija, kao i dodatnih programa poput GPS navigacije.

Za više informacija i cenu za ZTE Blade Q dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.