• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel One Touch 983 dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete obaviti dekodiranje Alcatel One Touch 983 mobilnog telefona. Alcatel One Touch 983 dekodiranje dostupno vam je svaki dan od 9 do 19 sati, kao i subotom od 10 do 14 časova.

Kompanija Alcatel poznata je po velikom izboru pristupačnih smart telefona, a jedan od takvih je i model One Touch 983.  Ovo je jedan kompaktan Android telefon, namenjen pre svega početnicima u svetu Android uređaja, koji žele jednostavan ali sposoban uređaj. Iako nema u sebi najnoviju verziju ovog operativnog sistema, One Touch 983 sa svojim ekranom od 3,5 inča i solidnim procesorom za ovu kategoriju telefona, predstavlja i više nego odgovarajuće rešenje.

alcatel one touch 983 dekodiranjeU našoj zemlji ovaj telefon dostupan je i preko mobilnog operatera Mts. Tamo ga možete pronaći već od jedan dinar, zavisno od tarife. Čak i u jeftinijim paketima, cena ovog telefona je vrlo povoljna, što ga čini veoma popularnim telefonom.

Ovakav telefon je, međutim, zaključan. On se ne može koristiti sa bilo kojom SIM karticom koja pripada nekoj drugoj mreži. Ako želite da svoj Alcatel One Touch 983 koristite sa nekim drugim operaterom, moraćete da otključate svoj uređaj, tj. da ga dekodirate.

Alcatel One Touch 983 dekodiranje

Ova procedura obavlja se u servisima mobilnih telefona. Jedan od takvih je i servis Doktor Mobil, u Beogradu, gde jednostavno možete pronaći Alcatel One Touch 983 dekodiranje. Servis je otvoren svakog radnog dana, a i subotom (vidi mapu). Nakon otključavanja telefona, bićete u mogućnosti nesmetano da koristite svoj uređaj sa bilo kojom mrežom, bez ikakvih ograničenja. Dekodiran telefon je sa tehničke strane potpuno identičan kao i skuplja maloprodajna verzija, i u potpunosti funkcionalan.

Za više informacija i cenu za Alcatel One Touch 983 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.

Osim Alcatel OT-983 vršimo dekodiranje svih modela Alcatel telefona.