• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012 dekodiranje

Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012 dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Dekodiranje se obavlja na licu mesta u našem servisu.

Kompanija Alcatel je već poznati brend u svetu mobilnih telefona, pretežno srednje klase, sa pristupačnom cenom a solidnim kvalitetom. Tu spada i njihov najnoviji model OT-6012 koji dolazi i u dual varijanti OT-6012D.

Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012 dekodiranjeOvaj telefon karakteriše atraktivan dizajn, kvalitetan IPS ekran veličine 4.3 inča, dual-core procesor 1.3 GHz. Poseduje i prednju i zadnju kameru, a 5 megapiksela je dovoljno za fotografije dobrog kvaliteta.

Ovaj telefon se na srpskom tržištu trenutno može kupiti u prodavnicama po ceni od oko 200 evra, a može se dobiti i uz ugovor kod nekog od domaćih mobilnih operatera. Uz ugovorni paket cena je naravno dosta niža, ide čak i do 1 dinar, ali su takvi telefoni po pravilu zaključani za mrežu operatera kod koga su uzeti.

Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012 dekodiranje

Rešenje je dekodiranje telefona. Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012 dekodiranje se rutinski obavlja u našem servisu na licu mesta. Osim ovog modela radimo i dekodiranje ostalih Alcatel telefona, kao i telefona drugih operatera.

Posetite nas u našem servisu ili nas kontaktirajte na email ili nas pozovite na naše telefone za sve informacije.