• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel One Touch X Pop OT-5035 dekodiranje

Za sve vaše probleme u vezi sa kodiranim telefonom, stoji vam na raspolaganju servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, gde vam možemo ponuditi brzo i jednostavno dekodiranje telefona, kako bi on u potpunosti bio funkcionalan na svim mrežama. Alcatel One Touch X Pop OT-5035 dekodiranje obično se obavlja na licu mesta odmah u našem servisu.

alcatel one touch x pop dekodiranje 5035Ponuda kompanije Alcatel obogaćena je još jednim pristupačnim pametnim telefonom – One Touch X Pop OT-5035. Radi se o uređaju koji donosi vrlo zanimljivu kombinaciju solidnih tehničkih karakteristika, ekrana od 4,5 inča, i naravno povoljne cene. Ova poslednja stavka je nešto na šta smo navikli kada govorimo o Alcatel telefonima, i jedan je od razloga za popularnost ovog brenda.

Ali svakako nije i jedini. Ovaj model nam takođe donosi i brz dvojezgarni procesor, kao i jednu od najnovijih verzija Android operativnog sistema, 4.1 Jelly Bean. Prilično standardne brojke, ali ono što ovaj telefon izdvaja od sličnih modela konkurentskih marki je cena, koja u maloprodaji iznosi oko 175 evra.

S druge strane, ovaj telefon se može pronaći i kod mobilnih operatera, gde je ova cena znatno niža. Međutim, u to slučaju radi se o uređaju koji je zaključan na određenu mrežu, tj. on ne može da koristi SIM kartice bilo kog drugog operatera. Ako imate takav telefon, a želite da ga slobodno koristite sa bilo kojom drugom mrežom, potrebno vam je dekodiranje telefona.

Alcatel One Touch X Pop OT-5035 dekodiranje

Ova usluga je poznata i pod nazivom „otključavanje“, a oba termina podrazumevaju skidanje blokade sa uređaja, kako bi on radio sa bilo kojim SIM karticama. Alcatel One Touch X Pop OT-5035 dekodiranje možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, a u našem servisu takođe pružamo sve usluge servisa telefona, ubacivanje srpskog menija, kao i programa za GPS navigaciju.

Za više informacija i cenu za Alcatel One Touch X Pop OT-5035 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.