Oštećenje displeja na pametnom telefonu je prilično ozbiljan problem, ali ga vrlo efikasno i kvalitetno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Specijalističku uslugu zamene ekrana na Alcatel OneTouch 5022 Pop Star pametnom telefonu kod nas možete dobiti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Zamena ekrana na Alcatel OT-5022 Pop Star – Doktor MobilAlcatel Pop Star je simpatičan pametni telefon lepog dizajna i povoljne cene, namenjen mlađoj populaciji. Njegov solidan kapacitivni IPS touchscreen ekran ima dijagonalu od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) i dobro osvetljenje i oštrinu prikaza.

Performanse ovog smartfona čine četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz sa 1 GB RAM memorije, dok je za podatke i aplikacije predviđeno 8 GB interne memorije (+ microSD slot), operativni sistem mu je Android verzije 5.0 (Lollipop), kamere od 5 MP (prednja) i 8 MP (leđna), a izmenjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel OneTouch 5022 Pop Star

U proizvođačkoj specifikaciji za ovaj pametni telefon ne navodi se neka posebna zaštita displeja, pa ga svakako treba čuvati od mogućih oštećenja, jer bi u slučaju ozbiljnog kvara (što ćete prepoznati po tome što tač skrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku) ekran morao da se zameni novim.

Ovu dosta složenu i osetljivu operaciju na mobilnom uređaju u servisu Doktor Mobil u Beogradu vršimo veoma kvalitetno, efikasno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po telefon).

Naši profesionalno obučeni i iskusni serviseri će postupak zamene ekrana na Alcatel OneTouch 5022 Pop Star mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć (on zavisi prvenstveno od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-5022 Pop Star

Cena zamene displeja na smartfonu Alcatel OT-5022 Pop Star u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ukoliko želite da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite putem formulara koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu, osim efikasne zamene ekrana, kvalitetno radi i dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena