Alcatel OT-6032 Idol Alpha – zamena ekrana

Bez obzira kakva je vrsta i stepen oštećenja ekrana na Vašem mobilnom telefonu, ako imate ovaj problem pozivamo Vas da donesete svoj uređaj u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da blagovremeno izvršimo njegovu efikasnu popravku sigurnom i pouzdanom zamenom ekrana na Alcatel OneTouch 6032 Idol Alpha pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Alcatel OT-6032 Idol Alpha – Doktor MobilAlcatel Idol Alpha je moderan i trendi pametni telefon koji dolazi u jednodelnom kućištu, a težak je samo 117.4 grama i vrlo ga je lako koristiti jednom rukom. Kapacitivni IPS LCD touchscreen mu je sa dijagonalom od 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) i ima poznatu Asahi Dragontrail zaštitu i dodatni oleofobski premaz.

Četvorojezgarni procesor koji radi na 1.2 GHz lagano „vrti“ njegov OS Android 4.2 (Jelly Bean), potpomognut sa 1 GB RAM memorije, dok je za aplikacije i podatke predviđeno 16 GB interne memorije. Uz solidnu primarnu kameru od 13 MP (autofokus, LED blic, panorama, HDR…) i prednju od 1.3 MP, tu je i integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel OneTouch 6032 Idol Alpha

Ovaj mobilni uređaj ima vrlo dobru Dragontrail zaštitu displeja koja je, po mnogima, i kvalitetnija od daleko zastupljenije Gorilla Glass tehnologije, ali ga i pored toga treba čuvati od udaraca i ispadanja jer se i na njemu može dogoditi neželjeno oštećenje ekrana.

Ako se u takvoj situaciji ispostavi da ekran više nije funkcionalan (displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo), jedino rešenje za popravku mobilnog telefona bi bila zamena oštećenog ekrana novim.

Kada već morate da pribegnete takvoj opciji, najvažnije je da znate ko taj posao za Vas može da uradi sigurno i pouzdano, a to je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uz korišćenje savremenih alata i veliko iskustvo, mi Vam možemo garantovati da ćemo zamenu ekrana na Alcatel OT-6032 OneTouch Idol Alpha mobilnom telefonu izvršiti vrlo efikasno i potpuno bezbedno po uređaj.

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-6032 Idol Alpha

Operaciju zamene displeja na smartfonu Alcatel OT-6032 Idol Alpha u našem servisu radimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane usluge zamene ekrana, u servisu Doktor Mobil kvalitetno radimo i dekodiranje Alcatel telefona, kompletan servis Alcatel mobilnih telefona, kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button