Ako primetite da Vaš „mobilni ljubimac“ više ne može da radi normalno jer mu je dotrajala baterija, izvolite dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo taj problem rešiti jednostavno i efikasno. Uslugu zamene baterije na Alcatel OT-6034 One Touch Idol S mobilnom telefonu pružićemo Vam potpuno bezbedno, pouzdano i sigurno.

Zamena baterije na Alcatel One Touch Idol SAlcatel One Touch Idol S je dosta kompaktan i lagan pametni telefon solidnog kvaliteta izrade, sa integrisanom (Non-removable) litijum-polimerskom baterijom kapaciteta 2000 mAh koja pri prosečnom režimu korišćenja uređaju pruža autonomiju od oko jednog dana rada (kada je ispravna, za potpuno punjenje joj je potrebno dva sata).

Idol S dolazi sa IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 4.7 inči u rezoluciji 720 x 1280 piksela, Dual-core procesorom na 1.2 GHz, 4 GB interne i 1 GB RAM memorije, OS Android verzije 4.2 (Jelly Bean) i kamerama sa senzorima od 1.3 MP (prednja) i 8 MP (primarna, sa autofokusom, LED blicem, kao i panorama, HDR i drugim korisnim funkcijama).

Zamena baterije na Alcatel OT-6034 Idol S

Baterija na svakom smartfonu ima svoj vek trajanja, a kada dotraje u meri da telefonu više ne može da pruži stabilnu autonomiju u radu (jako sporo se puni do 100%, a veoma brzo isprazni), treba je zameniti novom da bi mobilni uređaj normalno funkcionisao.

Pošto model Idol S ima jednodelno izliveno kućište, njegova baterija je fabrički integrisana, tzv. neuklonjiva, zbog čega je ne možete promeniti sami, nego će to za Vas morati da obavi neki od specijalizovanih servisa mobilnih telefona kao što je servis Doktor Mobil.

Operaciju zamene baterije na Alcatel One Touch Idol S pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti profesionalno, pouzdano i potpuno bezbedno (znači bez bilo kakvih rizika po telefon).

Ovu uslugu ćemo Vam pružiti sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć, a to će prvenstveno zavisiti od trenutnog broja naloga u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch 6034 Idol S

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch 6034 Idol S mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ukoliko biste voleli da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam i pisati putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što kvalitetno i efikasno radimo zamenu baterije na mobilnom telefonu, u servisu Doktor Mobil smo tu za Vas i ako Vam bude potrebno dekodiranje Alcatel telefona ili servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog proizvođača).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena