Fabrički integrisane baterije na pametnim telefonima njihovi vlasnici ne mogu menjati sami, već to moraju obaviti profesionalno obučena lica koja imaju neophodan alat za tu operaciju. Zato je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam uslugu zamene baterije na Alcatel OT-6036 Idol 2 Mini S mobilnom telefonu pružiti efikasno, sigurno i pouzdano.

Zamena baterije na Alcatel 6036 Idol 2 Mini SAlcatel Idol 2 Mini S je simpatičan i kompaktan pametni telefon, dopadljivog izgleda i pristupačne cene. Dolazi sa IPS LCD tačskrin ekranom dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 540 x 960 piksela, zaštićenim oleofobskim premazom.

Baterija, koja nas ovde najviše zanima, na ovom mobilnom uređaju je integrisana (Non-removable) litijum-jonska kapaciteta 2000 mAh i pruža mu, kada je ispravna, solidnu autonomiju u radu.

Četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz ukombinovan je sa 1 GB RAM memorije, dok se 4 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. Kamere su sa senzorima od 2 MP (prednja) i 8 MP (primarna, koja ima autofokus, LED blic, kao i panorama, HDR i druge korisne funkcije).

Zamena baterije na Alcatel OT-6036 Idol 2 Mini S

Životni vek baterije na savremenim pametnim telefonima, nažalost, nije neograničen, zbog čega ona vremenom počinje da slabi, sve dok ne dotraje tako da uređaju ne može pružiti zadovoljavajuću i stabilnu autonomiju (vrlo brzo se prazni, a sporo puni). U tom slučaju staru bateriju treba zameniti novom.

Pošto se, kao što smo naveli, sa tzv. neuklonjivim baterijama to ne može obaviti u kućnim uslovima, najsigurnije je da se obratite nekom od specijalizovanih servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Operaciju zamenu baterije na Alcatel Idol 2 Mini S smartfonu za Vas ćemo izvršiti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po mobilni telefon).

To je usluga koju ćemo Vam u Doktor Mobil servisu pružiti u najkraćem mogućem roku, a on će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva za popravkom (konkretniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch 6036 Idol 2 Mini S

Zamenu baterije na Alcatel OT-6036 Idol 2 Mini S mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ukoliko biste voleli da imate preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najsigurnije je da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored zamene baterije na mobilnom telefonu, bude trebalo pouzdano dekodiranje Alcatel telefona ili servis Alcatel mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena