• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel OT-6036 Idol 2 mini S – zamena ekrana

I kod kompaktnijih mobilnih telefona koji, po prirodi stvari, imaju manje ekrane, može doći do oštećenja displeja, obično usled nepažnje pri rukovanju, direktnog udarca ili ispadanja telefona. Zato svojim klijentima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo efikasnu i pouzdanu uslugu zamene ekrana na Alcatel Idol 2 mini S pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Alcatel Idol 2 mini S – servis Doktor MobilAlcatel Idol 2 mini S je, kao što mu i naziv govori, manja verzija modela Idol 2 koja, uz simpatičan dizajn, dolazi u kompaktnom kućištu sa težinom od samo 116 g i kapacitivnim 4.5-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom rezolucije 540 x 960 piksela zaštićenim oleofobskim premazom.

Četvorojezgarni procesor ovog uređaja radi na maksimalnom taktu od 1.2 GHz, zajedno sa 1 GB RAM memorije, dok se 4 GB interne memorije microSD memorijskom karticom može povećati do 32 GB. Operativni sistem mu je Android verzije 4.3 (Jelly Bean), kamere sa senzorima od 2 MP (selfi) i 8 MP (leđna), a integrisana baterija ima kapacitet od 2000 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel OT-6036 Idol 2 mini S

Zbog svoje manje površine, ekrani na mini modelima mobilnih telefona trebalo bi da su u nešto manjem riziku od oštećenja, ali i pored te činjenice ove uređaje treba čuvati od pada i udarca u displej, baš da ne bi došlo do neželjenog lomljenja ili kvara ekrana.

Kada se to ipak dogodi, najvažnije je proveriti u kakvom je stanju ekran telefona – ako tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje normalno sliku ili je napuklo staklo, nažalost, ekran je nepovratno oštećen i moraće da se zameni novim.

Ovaj prilično ozbiljan problem sa mobilnim uređajem pouzdano i sigurno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde ćemo zamenu ekrana na Alcatel OT-6036 Idol 2 mini S mobilnom telefonu uraditi vrlo efikasno i bezbedno po Vaš telefon.

Uslugu popravke oštećenog displeja pružićemo Vam kvalitetno, profesionalno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene ekrana na Alcatel One Touch 6036 Idol 2 mini S

Cena zamene displeja na smartfonu Alcatel OT-6036 Idol 2 mini S u servisu Doktor Mobil je povoljna. Svi koji žele da dobiju preciznije podatke o ceni ili roku za obavljanje ove operacije, mogu nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati putem forme koja se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade uspešno i efikasno rešavaju svaki hardverski ili softverski problem na mobilnim telefonima, a neke od usluga koje Vam predstavljamo su dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.